نوشته شده توسط : مشاور ارشد

آیا می دانید تحلیل کارنامه کنکور چگونه است؟ و یا این تحلیل چه اهمیتی دارد؟ هر سال سازمان سنجش، پس از اعلام نتایج آزمون سراسری، کارنامه‌ای که حاوی رتبه، تراز و درصدهای اکتسابی داوطلبان می‌باشد، در اختیار آنها قرار می‌دهد و توضیحاتی در آن ارائه شده که براساس آن افراد می‌توانند به طور دقیق‌تر فرایند انتخاب رشته را انجام داده و به این نتیجه برسند که در کدام کد رشته محل‌ها، شانس قبولی بیشتری دارند.

نحوه تحلیل کارنامه کنکور چگونه است؟

مسلماً برای تحلیل کارنامه سنجش، قبل از هر چیز باید آن را دریافت کرد. داوطلبان جهت دریافت کارنامه کنکور سراسری، به اطلاعاتی همچون شماره شناسنامه، شماره ملی، شماره پرونده، شماره رهگیری و یا شماره داوطلبی ( که در کارت ورود به جلسه کنکور نوشته است) نیاز دارند.

متقاضیان عزیز، پس از ورود به سامانه سنجش آموزش کشور باید به آدرس اینترتی sanjesh.org مراجعه کنند و از طریق یکی از سه طریق پیشنهاد شده در این سامانه، اطلاعات خود را وارد و کارنامه را دریافت نمایند.چنانچه به هر دلیلی اطلاعات ثبت نامی خود را ندارید، می‌توانید از دو روش سیستم پاسخگویی و یا تلفن گویای روابط عمومی، مسئله را مطرح و اطلاعات خود را بازیابی نمایید. وقتی می‌پرسیم تحلیل کارنامه کنکور چگونه است؟ برای پاسخ نیازمند بررسی بند به بند کارنامه هستیم. به طور کلی می‌توان گفت که همزمان با کارنامه اولیه از 6 بخش زیر تشکیل شده است که در ادامه به بررسی هریک از موارد می‌پردازیم.

  1. اطلاعات ثبت نامی و آزمونی کارنامه
  2. اعلام علاقه مندی بر اساس تقاضانامه
  3. وضعیت مجاز به انتخاب رشته در دوره‌های مختلف هر یک از گروه‌های آزمایشی
  4. وضعیت رتبه و نمره کل داوطلب در هر زیرگروه آزمایشی
  5. نمره خام درس امتحانی
  6. رتبه کل در سهمیه و آخرین رتبه مجاز شده

اطلاعات ثبت نامی و آزمونی کارنامه کنکور

در ابتدای این قسمت، اطلاعاتی همچون شماره پرونده، نام و نام خانوادگی، سال تولد، سهمیه، معدل کتبی دیپلم، کد دیپلم، محل اخذ مدرک پیش دانشگاهی، محل اخذ دیپلم، محل تولد، ناحیه بومی، استان بومی و اعلام علافه مندی داوطلب ذکر شده است.  در مورد برخی از مهمترین بخش‌های کارنامه به صورت تیتروار توضیح می‌دهیم تا شما متقاضیان عزیز اطلاعات کامل‌تری در این زمینه داشته باشید.

شماره پرونده: قبل از هر چیز، متقاضی باید بداند که منظور از شماره پرونده، همان شماره هفت رقمی است که در هنگام ثبت نام به او داده شده است. توصیه می‌شود که این رقم را با شماره پرونده خود با دقت بررسی کنید تا مغایرتی وجود نداشته باشد.

سهمیه نهایی: یکی از مهمترین بخش‌های ذکر شده در اطلاعات ثبت نامی، که گزینش داوطلب بر اساس آن انجام می‌شود سهمیه نهایی است. نوع سهمیه در هنگام ثبت نام توسط داوطلب در سایت ثبت نام کنکور سراسری مشخص شده است. خوب است بدانید که ظرفیت رشته در بین سهمیه‌ها تقسیم بندی می‌شود و داوطلبان هر سهمیه با توجه به ظرفیت‌های اختصاص داده شده، با یکدیگر به رقابت می‌پردازند. در مورد انواع سهمیه در ادامه توضیح می‌دهیم.

بومی گزینی: همانطور که می‌بیند سه خانه آخر به موقعیت بومی متقاضی اختصاص یافته است. چنانچه داوطلبی رشته‌های با گزینش بومی را را انتخاب نماید، احتمال قبولی وی در دانشگاه‌های محل زندگی او بیشتر می‌شود.  در دفترچه انتخاب رشته بخوبی مشخص شده است که کدام رشته‌ها دارای گزینش بومی و کدام یک کشوری هستند. این بخش از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که داوطلب باید بداند با انتخاب گزینش بومی احتمال قبولی او بالاتر می‌رود یا غیر بومی.

اعلام علاقه مندی: این قسمت را نیز داوطلب در هنگام ثبت نام مشخص نموده است. چنانچه در زمان ثبت نام کنکور، گزینه پیام نور یا غیرانتفاعی را علامت زده باشد، می‌تواند از میان رشته‌های این دانشگاه که در دفترچه انتخاب رشته آمده است، انتخاب کند.

منبع: تحلیل کارنامه کنکور



:: بازدید از این مطلب : 221
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

امروزه خدمات جدیدی برای رهگیری مرسولات پستی از سوی شرکت ملی پست ارائه شده است. افراد با صرف کمترین زمان ممکن و بدون نیاز به مراجعه حضوری در اداره پست، می‌توانند از آخرین وضعیت مرسوله پستی خود، نام مامور فرستنده، وزن محصول و دیگر اطلاعات باخبر شوند. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بیش از زمان اعلام شده از سوی پست، منتظر دریافت مرسوله پستی خود بوده‌اید. چه ارسال کننده مرسوله به شما شخص باشد و چه سازمان یا نهادی اداری، رهگیری مرسوله پستی یکی از امکاناتی است که خیال گیرنده را نسبت به زمان دریافت و موقعیت فعلی مرسوله راحت می‌کند. بعلاوه، با فراگیر شدن خریدهای اینترنتی از سوی هموطنان، یکی از دغدغه‌های اصلی افراد پس از خرید اینترنتی اطلاع از وضعیت ارسال آن است.

روش‌های رهگیری مرسولات پستی

 در گذشته تنها راه رصد موقعیت مرسولات پستی، وبسایت رسمی پست کشور بود. به این صورت که برای پیگیری آنلاین ارسال مرسوله پستی، افراد وارد وبسایت شده، کد رهگیری را در کادر جستجو وارد کرده و برای رهگیری مرسوله خود اقدامات لازم را انجام می‌دادند. اما امروزه به دلیل گسترش خدمات حوزه اینترنت، روش‌های دیگری نیز برای رهگیری مرسولات پستی وجود دارد.


به صورت کلی دو نوع مرسوله پستی داریم:

✔️ مرسوله پستی ساده: که توسط یک شخص به شخص دیگر یا نهادی اداری ارسال می‌شود.

✔️ مرسوله پستی سازمانی: که توسط سازمان یا نهادی اداری به شخص ارسال می‌شود.

به صورت کلی روش‌های دیگر رهگیری مرسولات پستی، شامل پیگیری مرسوله پستی با کد ملی، کد رهگیری، کد USSD و پیامک می‌شود. البته این روش‌ها برای انواع مرسوله‌های پستی شخصی و یا سازمانی متفاوت می‌باشد. در ادامه دسته بندی مفیدی از روش‌های پیگیری مرسولات پستی ارائه شده است تا شما با انواع روش‌های پیگیری مرسولات پستی آشنا شوید.

 رهگیری مرسولات پستی

 

 مرسولات پستی

مرسولات پستی سازمانی

سامانه رهگیری

کد ملی

پیامک

کد USSD

رهگیری مرسولات پستی با کد رهگیری

از هر جایی که به صورت اینترنتی خرید کنید، کدی 20 رقمی به عنوان کد یا شناسه رهگیری در اختیار شما قرار می‌گیرد. با استفاده از این کد و با مراجعه به سامانه رسمی رهگیری مرسولات پستی، به راحتی می‌توانید مرسوله خود را پیگیری کنید. پس از درج کد رهگیری در قسمت مشخص شده از سامانه، تمامی جزئیات مربوط به بسته پستی نمایش داده می‌شود. اطلاعاتی نظیر اداره پست مبدا، اداره پست مقصد و حتی نام مامور پستی که بسته شما را در دست دارد مشخص خواهد شد.

افراد برای رهگیری مرسولات خود ابتدا باید به آدرس اینترنتی tracking.post.ir مراجعه کنند. با مطالعه راهنمای زیر، به راحتی می‌توانید از وضعیت بسته پستی خود با خبر شوید.

✔️ در اولین گام نشانی اینترنتی سامانه رهگیری مرسولات پستی «tracking.post.ir» را در موتور جستجوی تلفن همراه و یا رایانه شخصی خود جستجو کرده و وارد صفحه اصلی این سامانه شوید.

✔️ سپس کد رهگیری 20 رقمی را در کادر مشخص شده درج کرده و علامت ذره بین را انتخاب کنید.


رهگیری مرسولات پستی با پیامک

روش دیگری که می‌توانید از آن برای رصد مرسولات پستی خود استفاده نمایید، رهگیری مرسوله از طریق پیامک است. در صورتی که به اینترنت دسترسی ندارید می‌توانید کد رهگیری محصول را به شماره 2000441 ارسال کنید تا وضعیت مرسوله به شما نشان داده شود.

اگر پس از ارسال پیامک، جزییات مرسوله برای شما ارسال نشد، کافی است حرف R را کنار کد رهگیری خود تایپ کنید و مجددا پیامک را ارسال کنید.

 منبع: https://irantahsil.org/%D8%B1%D9%87%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%B3%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%DB%8C/



:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

زمان انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای  ۱۴۰۲ مشخص شد. دانشجویان شاغل به تحصیل در این دانشگاه می بایست در آغاز هر ترم، مطابق با جدول زمانبندی و زمان های مقرر نسبت به انجام انتخاب واحد خود اقدام نمایند. در ادامه با نحوه و راهنمای انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ایی بیشتر آشنا خواهیم شد.

زمان انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای نیمسال اول

دانشگاه فنی و حرفه ایی مانند همه دانشگاه های کشور، برای دانشجویان خود سه بازه زمانی را جهت انتخاب رشته ایجاد کرده است. بدین مفهوم که دانشجویان باید برای آغاز هر کدام از نیمسال های تحصیلی اول، دوم و تابستان، ابتدا انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای را انجام داده و سپس بر سر کلاس ها حضور یابند.

از این رو، دانشجویان این دانشگاه در یک بازه زمانی خاص بر اساس چارت درسی خود و تعداد حداقل و حداکثری واحدهای عمومی و اختصاصی، به صورت اینترنتی انتخاب های خود را ثبت می کنند.

در خصوص زمان انتخاب واحد نیمسال اول باید گفت که ممکن است در تاریخ شروع هر سال تحصیلی تغییراتی ایجاد شود. به طور معمول انتخاب واحد در دانشگاه فنی همچون سایر دانشگاه ها در سه نوبت مهر ماه، بهمن و تابستان انجام می گیرد.

زمان انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای نیمسال دوم

وقتی که نیمسال اول به پایان رسید و دانشجویان کارنامه نیمسال اول خود را دریافت نمودند، نوبت به انتخاب واحد نیمسال دوم می رسد. در این مرحله نیز لازم است که پیش نیازها، تداخل ساعات و سقف و کف تعداد واحدها رعایت شود. در سال تحصیلی گذشته، تاریخ 8 تا 14 بهمن 1401 جهت انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای و البته بر اساس گروه های آزمایشی تعیین شد.

بر اساس اعلام دانشگاه، خوشبختانه دانشجویان برای انجام این کار با مشکلاتی همچون قطعی سامانه مواجه نبودند و به دلیل سرعت بالای اینترنت، میزان نارضایتی به حداقل رسید. بدین ترتیب، مدیریت حوزه فناوری و اطلاعات و ارتباطات دانشگاه فنی و حرفه ایی خبر از رضایتمندی دانشجویان خود داشت.

البته با وجود مشخص بودن نحوه انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای، هنوز تاریخ دقیقی برای انجام آن در نیمسال های اول و دوم سال تحصیلی جدید اعلام نشده است. اما به محض مشخص شدن تاریخ انتخاب واحد، این مطلب به روزرسانی می شود. 

زمان حذف اضطراری دانشگاه فنی

در برخی اوقات ممکن است که پس از اتمام مهلت انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای، دانشجو به دلایل مختلفی مایل به حذف یک یا چند واحد دارسی باشد. اگر مهلت حذف و اضافه نیز به پایان رسیده باشد، می توان از گزینه ایی تحت عنوان حذف اضطراری استفاده نمود.

طبق اعلامیه و راهنمای انتخاب واحد دانشگاه فنی، هر دانشجو می تواند نهایتا دو درس را در صورت اضطرار حذف نمایند. البته این به شرطی است که پیش نیازها و همنیازها رعایت شده باشد. بعلاوه، تعداد واحدهای باقیمانده نباید 12 واحد کمتر باشد. زمان حذف اضطراری هم اکنون اعلام نشده است و عموما در شروع نیمسال های اول و دوم تحصیلی مشخص می گردد.

البته اگر دانشجو در سنوات ارفاقی باشد، و حذف اضطراری یک ترم به آن ها اضافه می کند، مجاز به انجام این کار نیستند. برای این منظور، لازم است که ضمن مراجعه به سامانه میز خدمت khedmat.tvu.ac.ir، شماره دانشجویی، کد ملی و نام درس خود را ثبت و اعلام درخواست دهند. نکته دیگر آنکه دانشجویان شهریه پرداز می بایست شهریه متغیر درس را نیز پرداخت نمایند.

زمان انتخاب واحد تابستانی دانشگاه فنی و حرفه ایی

یکی از فرصت های مضاعف برای تحصیل، گذراندن ترم های تابستانی است. البته چندی پیش عده ایی از تعطیلی ترم تابستان دانشگاه فنی و حرفه ای خبر داده بودند، اما این اخبار صحت نداشت و متقاضیان می توانند در زمان های تعیین شده برای انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای اقدام نمایند. زمان انتخاب واحد ترم تابستانی سال تحصیلی 1403-1402، از تاریخ 10 تیرماه آغاز شده و تا 15 تیر ادامه دارد. دانشجویان می توانند برای انجام فرآیند انتخاب واحد به وبسایت bustan.tvu.ac.ir مراجعه کنند.

منبع: https://irantahsil.org/%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%81/

 



:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

زمان انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای  ۱۴۰۲ مشخص شد. دانشجویان شاغل به تحصیل در این دانشگاه می بایست در آغاز هر ترم، مطابق با جدول زمانبندی و زمان های مقرر نسبت به انجام انتخاب واحد خود اقدام نمایند. در ادامه با نحوه و راهنمای انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ایی بیشتر آشنا خواهیم شد.

زمان انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای نیمسال اول

دانشگاه فنی و حرفه ایی مانند همه دانشگاه های کشور، برای دانشجویان خود سه بازه زمانی را جهت انتخاب رشته ایجاد کرده است. بدین مفهوم که دانشجویان باید برای آغاز هر کدام از نیمسال های تحصیلی اول، دوم و تابستان، ابتدا انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای را انجام داده و سپس بر سر کلاس ها حضور یابند.

از این رو، دانشجویان این دانشگاه در یک بازه زمانی خاص بر اساس چارت درسی خود و تعداد حداقل و حداکثری واحدهای عمومی و اختصاصی، به صورت اینترنتی انتخاب های خود را ثبت می کنند.

در خصوص زمان انتخاب واحد نیمسال اول باید گفت که ممکن است در تاریخ شروع هر سال تحصیلی تغییراتی ایجاد شود. به طور معمول انتخاب واحد در دانشگاه فنی همچون سایر دانشگاه ها در سه نوبت مهر ماه، بهمن و تابستان انجام می گیرد.

زمان انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای نیمسال دوم

وقتی که نیمسال اول به پایان رسید و دانشجویان کارنامه نیمسال اول خود را دریافت نمودند، نوبت به انتخاب واحد نیمسال دوم می رسد. در این مرحله نیز لازم است که پیش نیازها، تداخل ساعات و سقف و کف تعداد واحدها رعایت شود. در سال تحصیلی گذشته، تاریخ 8 تا 14 بهمن 1401 جهت انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای و البته بر اساس گروه های آزمایشی تعیین شد.

بر اساس اعلام دانشگاه، خوشبختانه دانشجویان برای انجام این کار با مشکلاتی همچون قطعی سامانه مواجه نبودند و به دلیل سرعت بالای اینترنت، میزان نارضایتی به حداقل رسید. بدین ترتیب، مدیریت حوزه فناوری و اطلاعات و ارتباطات دانشگاه فنی و حرفه ایی خبر از رضایتمندی دانشجویان خود داشت.

البته با وجود مشخص بودن نحوه انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای، هنوز تاریخ دقیقی برای انجام آن در نیمسال های اول و دوم سال تحصیلی جدید اعلام نشده است. اما به محض مشخص شدن تاریخ انتخاب واحد، این مطلب به روزرسانی می شود. 

زمان حذف اضطراری دانشگاه فنی

در برخی اوقات ممکن است که پس از اتمام مهلت انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای، دانشجو به دلایل مختلفی مایل به حذف یک یا چند واحد دارسی باشد. اگر مهلت حذف و اضافه نیز به پایان رسیده باشد، می توان از گزینه ایی تحت عنوان حذف اضطراری استفاده نمود.

طبق اعلامیه و راهنمای انتخاب واحد دانشگاه فنی، هر دانشجو می تواند نهایتا دو درس را در صورت اضطرار حذف نمایند. البته این به شرطی است که پیش نیازها و همنیازها رعایت شده باشد. بعلاوه، تعداد واحدهای باقیمانده نباید 12 واحد کمتر باشد. زمان حذف اضطراری هم اکنون اعلام نشده است و عموما در شروع نیمسال های اول و دوم تحصیلی مشخص می گردد.

البته اگر دانشجو در سنوات ارفاقی باشد، و حذف اضطراری یک ترم به آن ها اضافه می کند، مجاز به انجام این کار نیستند. برای این منظور، لازم است که ضمن مراجعه به سامانه میز خدمت khedmat.tvu.ac.ir، شماره دانشجویی، کد ملی و نام درس خود را ثبت و اعلام درخواست دهند. نکته دیگر آنکه دانشجویان شهریه پرداز می بایست شهریه متغیر درس را نیز پرداخت نمایند.

زمان انتخاب واحد تابستانی دانشگاه فنی و حرفه ایی

یکی از فرصت های مضاعف برای تحصیل، گذراندن ترم های تابستانی است. البته چندی پیش عده ایی از تعطیلی ترم تابستان دانشگاه فنی و حرفه ای خبر داده بودند، اما این اخبار صحت نداشت و متقاضیان می توانند در زمان های تعیین شده برای انتخاب واحد دانشگاه فنی حرفه ای اقدام نمایند. زمان انتخاب واحد ترم تابستانی سال تحصیلی 1403-1402، از تاریخ 10 تیرماه آغاز شده و تا 15 تیر ادامه دارد. دانشجویان می توانند برای انجام فرآیند انتخاب واحد به وبسایت bustan.tvu.ac.ir مراجعه کنند.

منبع: https://irantahsil.org/%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%81/



:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

بسیاری از افراد علاقمند به تحصیل در مدارس نمونه دولتی هستند و برای تحصیل در این مدارس در آزمون ورودی آن ها شرکت می‌ کنند. اما نکته‌ ای که باید به آن اشاره کرد همراه داشتن کارت ورود به جلسه آزمون مدارس نمونه دولتی است زیرا اگر فردی این کارت را همراه خود نداشته باشد از ورود او به جلسه آزمون جلوگیری می‌ شود. 
توجه داشته باشید اخذ کارت ورود به جلسه آزمون مدارس نمونه دولتی به طور معمول پنج روز پیش از زمان آزمون از طریق سایت my.medu.ir امکان‌ پذیر می‌ باشد.

شایان ذکر است از آنجا که پذیرش در مدارس نمونه دولتی از پایه ششم به هفتم بر اساس سوابق تحصیلی دانش آموزان انجام می‌ شود؛ نیازی به دریافت کارت ورود به جلسه آزمون نیز نمی‌ باشد و دریافت کارت ورود به جلسه آزمون مدارس نمونه دولتی تنها به دانش آموزان شرکت کننده در آزمون ورودی پایه نهم به دهم این مدارس اختصاص دارد.

لزوم همراه داشتن کارت آزمون مدرسه نمونه دولتی

همانطور که گفتیم داشتن کارت ورود به جلسه آزمون مدارس نمونه دولتی شرط اصلی برای شرکت در آزمون به حساب می‌ آید و چنانچه دانش آموزی کارت خود را همراه نداشته باشد نمی‌ تواند به جلسه آزمون وارد شود.

علاوه بر این تنها پس از دریافت این کارت می‌ توان از زمان و مکان برگزاری آزمون و همچنین حوزه امتحانی مطلع شد و اگر برای دریافت این کارت در زمان اعلام شده اقدامات لازم انجام نشود نمی‌ توان در خصوص زمان و مکان آزمون نیز اطلاعی کسب کرد.

برای دریافت این کارت، باید به صورت اینترنتی اطلاعات ثبت نام و هویت خود را در سایت my.medu.ir وارد نمایید.

زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون مدارس نمونه دولتی

بر اساس اخبار منتشر شده، آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی سال ۱۴۰۲ در روز جمعه نهم تیر ماه برگزار می‌ شود و همانطور که گفتیم ۵ روز قبل از شروع آزمون یعنی در روز یکشنبه چهارم تیر ماه می‌ توان برای دریافت کارت ورود به جلسه آزمون، به پنجره خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir مراجعه کرد. 

خوب است بدانید تا روز آزمون و حتی قبل از آن نیز امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون مدارس نمونه دولتی را خواهید داشت اما اگر کارت جلسه آزمون شما مهر مدرسه تان را نداشته باشد فاقد اعتبار است.

بنابراین توصیه می کنیم حتما پس از انتشار این کارت آن را پرینت نمایید و برای تأیید و مهر به مدرسه محل تحصیل فرزندتان ببرید و دریافت کارت را به روزهای پایانی موکول نکنید.

آشنایی با مراحل اخذ کارت آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی

از سال جاری می بایست برای دریافت کارت ورود به جلسه مدارس نمونه دولتی به پنجره خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش مراجعه کرده و اقدامات لازم را برای دریافت این کارت انجام داد بنابراین دیگر نیازی نیست به سایت‌ های استانی مراجعه کنید.

مراحل دریافت کارت ورود به جلسه آزمون مدارس نمونه دولتی به صورت زیر هستند:

ورود به پنجره خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش

وارد کردن اطلاعات خواسته شده جهت ورود به گزینه نمونه دولتی

دریافت کارت و پرینت گرفتن آن

 

منبع: https://irantahsil.org/%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%aa-%d9%88%d8%b1%d9%88%d8%af-%d8%a8%d9%87-%d8%ac%d9%84%d8%b3%d9%87-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d9%88%d9%86-%d9%85%d8%af%d8%a7%d8%b1%d8%b3-%d9%86%d9%85%d9%88%d9%86%d9%87-%d8%af%d9%88%d9%84/



:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

شرایط ثبت نام جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد نوبت دوم 1402 اعلام شد. سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی جهت برآورده کردن نیازهای موجود در کادر علمی و آموزشی واحدهای مختلف دانشگاهی، فراخوانی را تحت عنوان جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد واحدهای مختلف منتشر می‌کند. علاقمندان به تدریس، تحقیق و پژوهش در دانشگاه می‌توانند به عضویت هیئت علمی دانشگاه درآیند.

گفتنی است ثبت نام جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد نوبت دوم سال ۱۴۰۲ نیز از 15 تا 30 بهمن ماه از طریق سامانه جامع دانشگاه آزاد اسلامی امکان پذیر می‌باشد. لازم به ذکر است تمام متقاضیان می‌بایست پیش از ثبت نام بخشنامه جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد و شرایط معدل هیئت علمی شدن را مطالعه نمایند تا با آگاهی بیشتر جهت ثبت نام اقدام نمایند. علاوه بر شرایط خاص جذب هیئت علمی، افراد باید به رشته‌های ارائه شده نیز توجه نمایند.

آشنایی با وظایف هیئت علمی آموزشی دانشگاه 

در ابتدای مقاله بهتر است تا با وظایف هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوید و پس از آن به بررسی بخشنامه ثبت نام جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد نوبت دوم بپردازیم. در این بخش از مقاله به بررسی وظایف هیئت علمی آموزشی دانشگاه می‌پردازیم که عبازتند از:

اعضای هیئت علمی آموزشی دانشگاه موظف به تدریس 8 تا 12 واحد نظری یا معادل عملی آن بر اساس آئین نامه مصوب شورای دانشگاه هستند.

انجام تحقیقات بنیادی یا کاربردی

راهنمایی و پاسخگویی به سؤالات دانشجویان

سرپرستی و انجام امور مربوط به کار آموزی و کارورزی دانشجویان

راهنمایی پایان نامه‌های دوره‌های کارشناسی و مقاطع تحصیلات تکمیلی

ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی و آماده سازی آن‌ها یا انجام عملیات صحرایی

حضور در شوراها و کمیته‌ها و هیئت های ممتحنه

قبول دعوت مراکز علمی وابسته به دانشگاه یا دانشکده جهت ارائه خدمات علمی و تخصصی

حضور حداقل 40 ساعت در هفته در دانشگاه

انجام سایر وظایف محوله از طرف مدیر گروه یا رئیس دانشکده یا مسئولین دانشگاه


شرط معدل برای ثبت نام جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد نوبت دوم 

همانطور که گفته شد، جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد دارای برخی شرایط می‌باشد که یکی از مهم‌ترین شرایط آن معدل متقاضی می‌باشد. از این رو شرایط معدل هیئت علمی شدن را در این بخش از مقاله برای مقاطع مختلف ارائه خواهیم داد. شرایط معدل هیئت علمی شدن برای مقاطع مختلف عبارتند از:

شرایط معدل هیئت علمی شدن برای دوره لیسانس حداقل 14.

شرایط معدل هیئت علمی شدن برای دوره فوق لیسانس و دکتری حرفه‌ای حداقل 16.

شرایط معدل هیئت علمی شدن برای دوره دکتری تخصصی حداقل 17 (با اعمال ضریب تطبیق معدل).

منبع: https://irantahsil.org/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D8%AC%D8%B0%D8%A8-%D9%87%DB%8C%D8%A6%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF/



:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

المپیاد دانش آموزی یکی از انواع آزمون های سراسری و همانگ جهانی است که از اعتبار بسیار بالایی برخوردار است. البته آزمون المپیاد تنها مخصوص دانش آموزان نیست و در رده های سنی بالاتر برای متقاضیان دانشجو نیز در رشته های متفاوت برگزار می شود. به دلیل اعتبار بالایی که آزمون های المپیاد علمی دارند، برندگان آن از مزایایی چون سهمیه در کنکور و در مواردی ورود بدون کنکور به دانشگاه، رزومه سازی قوی، استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان، معاف شدن از سربازی و … بهره مند می شوند. اما نکته مهم در رابطه با این آزمون ها، شرایط شرکت در المپیاد دانش آموزی است که شامل شرایط عمومی و اختصاصی می شود و تنها دارندگان این شرایط می توانند برای نام نویسی و شرکت در المپیاد اقدام کنند. در ادامه این مقاله به بررسی هر چه بیشتر شرایط شرکت در المپیاد دانش آموزی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

آشنایی با المپیاد های دانش آموزی

در دوره 12 ساله تحصیلات ابتدایی تا متوسطه دوم هر دانش آموزی، آزمون های مختلفی برگزار می شود که هر کدام آن ها از ارزش و جایگاه خاصی برخوردارند و نتیجه این آزمون ها ممکن است تاثیر به سزایی در آینده دانش آموز داشته باشد و یا نداشته باشد. یکی از آزمون هایی که از اعتبار بسیار بالایی برخوردار است، آزمون المپیاد دانش آموزی است که در سطح جهانی برگزار می شود. المپیاد های دانش آموزی در 12 رشته مختلف و در میان دانش آموزان پایه دهم و یازدهم متوسطه دوم برگزار می شود و به آن ها فرصت رقابت فردی یا تیمی را با سایر دانش آموزان علاقمند می دهد. در جدول زیر می توانید لیست رشته های المپیاد دانش آموزی را مشاهده کنید.

نام رشته 

توضیحات المپیاد

المپیاد ریاضی

یکی از رشته های مهم المپیاد دانش آموزی، المپیاد ریاضی است که به صورت انفردای و برای دانش آموزان پایه های یازدهم و دوازدهم که حداقل نمره 16 را در این درس کسب کرده باشند، برگزار می شود. توجه داشته باشید که مدت زمان این آزمون تنها 270 دقیقه می باشد.

المپیاد شیمی

از دیگر رشته های معروف المپیاد های دانش آموزی، المپیاد شیمی است که دانش آموزان پایه های یازدهم و دوازدهم می توانند در صورتی که حداقل نمره 17 را در درس شیمی کسب کرده باشند، در آزمون تئوری و عملی المپیاد شیمی شرکت کنند.

المپیاد ادبی

تمامی دانش آموزان بدون در نظر گرفتن رشته تحصیلی آن ها می توانند در المپیاد ادبی شرکت کنند، تنها لازم است که در پایه یازدهم یا دوازدهم مشغول به تحصیل باشند.

المپیاد زیست

تمامی دانش آموزان محصل در پایه های بالای دهم می توانند در این المپیاد شرکت کرده و برای عضویت در گروه 4 نفره تیم ملی المپیاد زیست، رقابت کنند.

المپیاد فیزیک

المپیاد رشته فیزیک تنها مخصوص دانش آموزان پایه یازدهمی است که حداقل نمره 17 را در درس فیزیک کسب کرده اند و آماده شرکت در آزمون نظری و آزمایشگاهی المپیاد فیزیک هستند.

المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی باز ساختی

این المپیاد با هدف آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان در رابطه با سلول های بنیادی در سه مرحله متمرکز برگزار می شود.

المپیاد نانو فناوری

المپیاد رشته نانو در دو مرحله آزمون کتبی و عملی برای متقاضیان پایه های دهم و یازدهم برگزار می شود.

المپیاد کامپیوتر

یکی از محبوب ترین رشته های المپیاد، المپیاد کامپیوتر است که در طی دو روز و دو بخش حل مسئله الگوریتمی و برنامه نویسی برای دانش آموزان پایه دهم و یازدهم برگزار می شود.

المپیاد نجوم و اختر فیزیک

برای عضویت در تیم ملی المپیاد نجوم و اختر فیزیک، متقاضیان باید در آزمون سه مرحله ای نظری، رصد و تحلیل داده شرکت کنند که معمولا 10 روز طول می کشد. در این آزمون علاوه بر سطح دانش نجوم متقاضیان، توانایی حل مسئله آن ها نیز مورد بررسی قرار می گیرد.

المپیاد جغرافیا

این المپیاد ویژه دانش آموزان رشته علوم انسانی مقطع دهم و یازدهم است.

المپیاد علوم زمین

 برای ثبت نام در این المپیاد باید در یکی از رشته های ریاضی، علوم تجربی و یا فنی و حرفه ای در مقطع دهم و یازدهم مشغول به تحصیل باشید. سوالات المپیاد علوم زمین به صورت کتبی و عملی بوده و توسط داوران بین‌ المللی بررسی می شود.

المپیاد اقتصاد و مدیریت

 تمامی دانش آموزان پایه دهم و یازدهم فارغ از شرط معدل می توانند در المپیاد اقتصاد و مدیریت شرکت کنند. برندگان برتر مدال های طلا، نقره و برنز دریافت کرده و از کمک هزینه های مختلف مالی برای تحصیل در دانشگاه، شرکت در سمینار ها و کنفرانس های مرتبط و … برخوردار می شوند.

منبع: https://irantahsil.org/%d8%b4%d8%b1%d8%a7%db%8c%d8%b7-%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%84%d9%85%d9%be%db%8c%d8%a7%d8%af-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%db%8c/



:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

برخی از دانشجویانی که در دانشگاه آزاد تحصیل می‌ کنند قصد دارند یک یا چند ترم خود را در دانشگاه دیگری بگذرانند و به عبارت دیگر در دانشگاه دیگری مهمان شوند. البته لازم است بدانید همه دانشجویان این دانشگاه نمی‌ توانند برای مهمان شدن اقدام نمایند و تنها دانشجویانی که شرایط مهمانی دانشگاه آزاد را داشته باشند می‌ توانند با توجه به قوانین آیین نامه مهمانی دانشگاه آزاد از طریق سامانه منادا به نشانی monada.iau.ir درخواست خود را ثبت نمایند.

چگونه از شرایط میهمانی دانشگاه آزاد مطلع شویم؟

شرایط مهمانی دانشگاه آزاد هر ساله به شکل آیین نامه میهمانی دانشگاه آزاد در سایتی به نام منادا به آدرس monada.iau.ir منتشر شده و در اختیار دانشجویانی که درصدد گرفتن مهمانی هستند قرار می گیرد.

آن دسته از دانشجویانی که از شرایط خود راضی نیستند و قصد گرفتن انتقالی یا مهمانی دانشگاه آزاد را دارند، باید در زمان اعلام شده از سوی دانشگاه، با مراجعه به سامانه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد به نشانی monada.iau.ac.ir در خواست انتقالی یا مهمانی خود را ثبت کنند.

آشنایی با شرایط مهمانی دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ 

در ابتدا باید خدمت شما عرض کنیم که شرایط مهمانی دانشگاه آزاد در دو دسته شرایط عمومی و شرایط اختصاصی قرار می گیرند. دقت داشته باشید که با توجه به بخشنامه جدید مهمانی دانشگاه آزاد شرایط عمومی با توجه به نام آن شامل حال همه افراد مایل به دریافت مهمانی می شود.

اما در رابطه با شرایط اختصاصی همان گونه که از نام آن برمی آید برای گروه های مختلف متفاوت است. در ادامه شماری از این شرایط براساس آیین نامه مهمانی دانشگاه آزاد را ذکر می کنیم. جهت اطلاع از کلیه شرایط عمومی اعلام شده برای گرفتن مهمانی آزاد با مشاوران ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید.

شرایط عمومی گرفتن مهمانی دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

  • اعضاء و کارکنان هیأت علمی هر کدام از مراکز دانشگاهی امکان گرفتن مهمانی به محل خدمت خود را ندارند.
  • هیچ کدام از دانشجویان پژوهش محور امکان گرفتن مهمانی را ندارند.
  • مهمانی دانشجویان از واحدهای برون مرزی به دیگر مراکز دانشگاهی ایران امکان پذیر نیست و ممنوع اعلام شده است.
  • گرفتن مهمانی از مراکز بین الملل فقط به واحدهای دانشگاهی بین الملل امکان پذیر است.
  • با توجه به غیرحضوری بودن ادامه تحصیل در واحدهای الکترونیکی دانشگاه آزاد امکان گرفتن مهمانی برای دانشجویان مشغول به تحصیل در این دانشگاه ها وجود ندارد.
  • با توجه به قوانین مهمانی دانشگاه آزاد هیچ کدام از دانشجویان نمی توانند در آخرین نیمسال تحصیل خود اقدام به گرفتن مهمانی کنند.

شرایط اختصاصی گرفتن میهمانی دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

شرایط اختصاصی اخذ مهمانی دانشگاه آزاد با توجه به مندرجات آیین نامه میهمانی دانشگاه آزاد شامل حال افراد مختلف از جمله خانواده های ایثارگران، ورزشکاران، قهرمانان ملی، فرزندان سفرا، معاونان رئیس جمهور، استانداران، وزراء و غیره می شود.

در ادامه شماری از شرایط مهمانی دانشگاه آزاد در قالب شرایط اختصاصی را برای افراد و گروه های مختلف خدمتتان عرض می کنیم.

منبع: شرایط مهمانی دانشگاه آزاد ۱۴۰۲



:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به محل زندگی، همانند سایر دانشگاه های دیگر برای آن دسته از دانشجویانی که به هر دلیلی امکان ادامه تحصیل در دانشگاه پذیرفته شده خود را ندارند،  امکان پذیر است. همچنین با توجه به شرایط، این نقل و انتقال به صورت دائم برای دانشجویان فراهم شده است تا بتوانند به راحتی از مهمانی دائم و یا انتقالی استفاده نمایند.

دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تحکیم بنیان خانواده و همچنین جهت ایجاد تسهیلات بیشتر برای کلیه دانشجویان امکان انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به محل زندگی آنان را فراهم نموده است.

نحوه درخواست انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به محل زندگی ۱۴۰۲

دانشگاه های مختلف برای ثبت نام مهمانی و انتقالی می تواند در زمان ثبت نام دانشجویان مهمان دانشگاه آزاد نسبت به انجام ثبت نام اقدام نمایند. هر یک از دانشحویان می توانند با توجه به شرایط تعیین شده به نزدیک ترین محل سکونت خود برای نقل و انتقال درخواست دهند. مطابق با تعریفی که در آئین نامه دانشگاه آزاد از “میهمانی” شده است؛ در واقع میهمانی نوعی است که تحصیل دانشجو به طور موقت در واحد مقصد را موجب می شود.

کلیه دانشجویان می توانند با استفاده از سامانه منادا در زمان مقرر نسبت به ثبت درخواست انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به محل زندگی اقدام نمایند. با توجه به درخواست دانشجویان مبنی بر ارائه زمان بیشتر برای ثبت درخواست خود، دانشگاه آزاد تصمیم خود را مبنی بر اینکه دانشجویان بتوانند در سامانه منادا اقدام به ثبت درخواست نمایند تمدید نموده است. تمدید این زمان در مرداد ماه می باشد و پس از ثبت درخواست دانشجویان در سامانه مذکور می توانند اقدام نمایند تا به نحوه درخواست آنان رسیدگی خواهد نمود.

ثبت درخواست برای انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به محل زندگی اولین قدم برای انتقالی می باشد. دانشگاه آزاد با توجه به شرایط تعیین شده و همچنین مدارک موجود ، به درخواست هر یک از داوطلبان رسیدگی خواهد نمود. به همین دلیل پذیرش درخواست دانشجویان با استفاده از شرایط میهمانی دائم دانشگاه آزاد که در آئین نامه های مختلف تعیین شده است مورد تائید یا عدم تائید قرار خواهد گرفت.

 

زمان انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به محل زندگی ۱۴۰۲

انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به محل زندگی به صورت اینترنتی از طریق سامانه منادا به نشانی اینترنتی monada.iau.ac.ir  می باشد که هر سال دو بار این سامانه اجازه ثبت درخواست انتقالی به دانشجویان را می دهد. تمامی اطلاعیه ها در خصوص زمان باز شدن سامانه و قوانین جدید در سامانه منادا قابل مشاهده می باشد.

انتقال دانشگاه آزاد به محل زندگی در نیم سال اول در مرداد ماه انجام شد و در نیم سال دوم تحصیلی در 20 آذر ۱۴۰۲ سامانه باز و امکان ثبت درخواست به وجود آمد و به محض اطلاع از باز شدن سامانه در سال 1402 در همین مقاله اطلاع رسانی خواهد شد و یا با تماس با مشاورین ایران تحصیل می توانید از آن ها مطلع شوید.

منبع: https://irantahsil.org/%d8%a7%d9%86%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a2%d8%b2%d8%a7%d8%af-%d8%a8%d9%87-%d9%85%d8%ad%d9%84-%d8%b2/



:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

چنانچه به هنگام دریافت نتایج نقل و انتقالات دانشگاه آزاد شما متوجه عدم موافقت با درخواست خود شدید، می توانید از قسمت پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد از نتایج آن آگاه شوید. جواب انتقالی دانشگاه آزاد به صورت الکترونیک و با استفاده از سامانه مورد نظر ارائه می گردد. برای پیگیری مهمانی دانشگاه آزاد می توانید به صورت الکترونیک اقدام نمایید. به علاوه می توانید با شماره تماس نقل و انتقالات دانشگاه آزاد نیز در ارتباط باشید تا جزییات بیشتر را در اختیار شما قرار دهند. در ادامه در رابطه با نحوه پیگیری نقل و انتقال دانشگاه آزاد و نتیجه نقل و انتقال دانشگاه آزاد به همراه نحوه مشاهده جواب انتقالی دانشگاه آزاد مطالبی را به شما ارائه خواهیم نمود.

نحوه ی پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد

خبر خوب برای دانشجویانی که اقدام به ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد  نموده‌اند. جهت پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد دیگر نیازی به مراجعه حضوری نخواهید داشت. دانشگاه آزاد جهت رفاه حال دانشجویان خود، گزینه‌های متعددی را برای پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد در نظر گرفته است. 

دانشگاه آزاد اسلامی برای سهولت در مراجعه و کاهش مراجعات به سازمان مرکزی جهت پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد و همچنین جهت بالا بردن رضایت ارباب رجویان خود، سامانه پاسخگویی را تدارک دیده است. یکی از خدماتی که دانشگاه آزاد به منظور پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد در نظر گرفته است،ارائه شماره تماس نقل و انتقالات دانشگاه آزاد می‌باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نتیجه نقل و انتقال دانشگاه آزاد می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

شرایط نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد

  • دانشجویانی که متقاضی ثبت نام در نقل و انتقالات می‌باشند، نباید در ترمی که قبل از درخواست نقل و انتقال گذارنده اند، مشروط شده باشند. و در کل نباید بیش از یک ترم مشروطی، داشته باشند.
  • برای دانشجویان دکتری تخصصی، انتقال و مهمانی ممنوع می‌باشد.
  • دانشجویان دختر متقاضی، در صورتی که پس از ثبت نام در دانشگاه آزاد، ازدواج نموده باشند، امکان انتقال به محل زندگی همسر، را دارا می‌باشند.
  • دانشجویان مجردی که پس از پذیرش در دانشگاه، پدر یا مادر خود را از دست داده‌اند، می‌توانند به صورت دائم مهمانی به واحد دیگر بگیرند.
  • مهمانی دائم برای دانشجویان متأهل زن که در حین تحصیل، همسر خود را از دست داده و یا متارکه نموده‌اند، در صورت موافقت واحد مرکز و یا شورای موارد خاص سازمان مرکزی، مهمانی آن‌ها صورت می‌پذیرد.
  • دانشجویانی که بیماری‌های صعب العلاج و مصدومیت و ضایعات پیشرفته و یا دارای معلولیت هستند، و یا بیمار می‌باشند. در صورتی که امکانات درمانی در شهر دانشگاهی که پذیرفته شده‌اند را نداشته باشند، پس از تائید پزشک، می‌توانند برای واحد مقصد درخواست انتقال بدهند. درخواست این دانشجویان با قوانین و استثنائاتی همراه خواهد بود که در صورتی که مایل به یافتن اطلاعات کامل در این زمینه می‌باشید، با مشاورین ایران تحصیل تماس حاصل نمایید.

 منبع: https://irantahsil.org/%d9%be%db%8c%da%af%db%8c%d8%b1%db%8c-%d9%86%d9%82%d9%84-%d9%88-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a2%d8%b2%d8%a7%d8%af/



:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 مرداد 1402 | نظرات ()