نوشته شده توسط : مشاور ارشد

 

 

 

 

 

 

خدمت شما دوستان عزیزم عرض می کنم، هم زمان با پیشرفت تکنولوژی آموزش و پرورش با تغییراتی در برنامه ها، محتوای درسی و روش های آموزش مواجه شد که مهم ترین آن ها ایجاد رشته های تحصیلی و اجرای برنامه های مشاوره و راهنمایی در مدارس است. هدایت تحصیلی را می توان به عنوان کمک به دانش آموزان برای انتخاب رشته تحصیلی مناسب، براساس شناخت استعدادها و توانایی های خود، امکانات و شرایط محیطی تعریف کرد. در هدایت تحصیلی باید به توانایی های شخصی ، ویژگی های رشته تحصیلی موجود و بازار کار رشته ها توجه شود . در ادامه با توضیحات بیشتری با ما همراه باشید.

 

 

 

  گزینش رشته پایه نهم به دهم چه زمانی انجام می شود؟ 

 زمان تعیین رشته پایه نهم به دهم تمدید نخواهد شد. از سوالهای رایج علم آموزان این میباشد که با چه نمره هایی در نهم دبیرستان تعیین رشته کنیم. عزیزانی که موفق به گزینش رشته در پایه نهم نشده اند، هرچه سربع تر مبادرت کنند. در صورت عدم تکمیل اولویت ها در سامانه و وب سایت گزینش رشته نهم، برگه هدایت تحصیلی برای علم آموزان صادر نمی‌شود و قابلیت و امکان نام نویسی برای ایشان در پایه دهم میسر نخواهد شد

 

 

 

 

 


چرا بایستی از روش درست اولویت بندی گزینش رشته نهم اطلاع داشته باشیم؟

مطلقاً در طول تکمیل فرم اولویت بندی تعیین رشته نهم از خویش سؤال میکنید که چرا الزاماً بایستی از شیوه درست اولویت بندی تعیین رشته نهم اطلاعاتی را بدست آورید؟ در پاسخ می بایست عرض کنیم که بدین انگیزه بایستی از شیوه درست اولویت بندی انتخاب رشته نهم  درین پایه تحصیلی اطلاع داشته باشید که گزینش رشته در‌این پایه تحصیلی بدین انگیزه که آینده تحصیلی و شغلی شما با آن رقم میخورد اهمیت متعددی داراست. در اینجا شاید با خویش بگویید که نهایتاً با انجام تعیین رشته ای غلط و غیرمنطقی تغییر رشته می دهم و هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاده میباشد. البته به‌این مورد اعتنا لازم را داشته باشید که در صورت انجام این فعالیت هم‌زمان متعددی را از دست می دهید و هم این که از جهت مالی و پولی آسیب می‌بینید. همین مسائل اصلی میباشد که موجب میگردد شما دقت خاص و ویژه ای به بحث اولویت بندی تعیین رشته داشته باشید و از اعتنا به آن غافل نشوید.

 

 

 

اهمیت تعیین رشته نهم در چه مواردی است؟

سرآغاز گزینش اصلی علم آموزان با گزینش رشته نهم آغاز می شود. انتخابی مهم که بخش مهمی از آینده دانش آموز را رقم می‌زند. اتخاب رشته نهم از حساسیت خاصی برخوردار‌است به طوری که هراشتباه کوچک در آن منجر آسیب های عظیم میگردد. جالب میباشد بدانید ایرادات در تعیین رشته نهم متدوال میباشد و عامل اساسی آن، عدم آگاهی اولیا و علم آموز می باشد.متأسفانه در مدرسه ها آموزش خاصی در امر گزینش رشته ارائه نمیشود و سالانه با گروهی از علم آموزان مواجه هستیم که قصد تغییر رشته در مقاطع بالاتر دارا هستند. قابلیت تغییر تحول رشته هم در مقاطع فراتر معمولاً سخت میباشد، چراکه منوط به قبولی علم آموز از واحد های رقم خورده و وجود ظرفیت در مدرسه مقصد و… بستگی دارااست. تغییر رشته حتی در‌صورتی‌که به بهترین وضعیت ممکن هم پیش برود، باز هم دانش آموز 1سال از بازه زمانی خویش را در رشته ای اشتباه از دست داده که به طبعً جبران شدنی وجود ندارد.

 

 

 


چطور در سال نهم گزینش رشته موفقی داشته باشیم؟

ممکن میباشد شما هم تصور کنید که کسب نمرات بالا در امتحانات پایان سال نهم، مساویست با پکیجی از همگی رشته‌های تحصیلی و انتخابی موفق! ولی، تا حدودی صحیح فکر می کنید! البته بدین مساله هم دقت داشته باشید که هر چه تعداد مورد‌ها برای گزینش بیشتر باشد، انتخاب سختتر میباشد و علم‌آموز مستعد و درس‌خوان استرس بیشتری برای تعیینرشته خواهد داشت. علم‌آموز درین سن، هیچ تجربه‌ای از یک تعیین جدی و سرنوشت‌ساز برای زندگی تحصیلی و شغلی‌اش، ندارد و از طرفی ممکن میباشد مبتلا استرس یا این که رقابتی احساساتی گردیده و انتخابی خطا داشته باشد. همینطور ممکن میباشد علم‌آموز در یک یا این که چندین درس ضعیف فعالیت کرده و نتوانسته باشد که بالاترین نمره را کسب نماید. وی همواره نگران پکیجی از رشته‌های مجاز خواهد بود که از رشته‌های موجود در آن بی‌خبر میباشد. این علم‌آموز ممکن میباشد خویش را آماده‌ی انتخابی از سر ناچاری کرده و هیچ پیش‌ذهنی در ذهنش نداشته باشد

 

 

 


مشاوره تلفنی هدایت تحصیلی برای تعیین رشته پایه نهم 

 از روش های انجام فرآیند هدایت تحصیلی است. جواب این پرسش که با چه نمره هایی در نهم دبیرستان تعیین رشته میکنیم ، تست آنلاین تعیین رشته نهم چه‌گونه میباشد. روش ورود به وب سایت گزینش رشته نهم و تکمیل نمون برگ هدایت تحصیلی به چه شکل میباشد. اولویت های تعیین رشته براساس چه معیار و امتیازاتی مشخص و معلوم میگردد و اکثری از سوال های دیگر را از روش مشاوره تلفنی هدایت تحصیلی درمیابید

 

 

 

 

 


چرا تمایل بعضی از اشخاص به اخذ مشاوره آنلاین تعیین رشته نهم بیشتر میباشد؟

 اکنون و با اعتنا به سرایت بسیار پهناور کرونا ارتباطات حضوری و رودرروی اشخاص بسیار محدود شده‌است. اینجاست که چنانچه شخصی برای مثال دانش آموزان دارای شرایط ورود به پایه تحصیلی نهم نیاز به اخذ مشاوره آنلاین تعیین رشته نهم داشته باشند استفاده از مشاوره آنلاین انتخاب رشته نهم  را ترجیح میدهد. اما از سایر دلایل تمایل علم آموزان به اخذ مشاوره آنلاین گزینش رشته می شود به محروم بودن برخی از اشخاص از اخذ خدمات حضوری مشاوره به جهت زندگی در روستاها و بخشها دورافتاده اشاره نمود. برهان اصلی دیگر این که رفتن به مرکزها مشاوره حضوری نیاز به صرف هزینه زیاد جهت رفت و آمد داراست. از طرفی علم آموز نیاز به اختصاص زمان متعددی برای رفت و آمد و سر زدن به مرکز ها مشاوره نیز داراست

 

 

 

 


نکته های کلیدی در گزینش رشته نهم در گزینش رشته ی موفق

 دقت به علاقه و آینده شغلی بسیار اساسی میباشد این در حالی میباشد که بخش اعظمی از علم آموزان اطلاع دقیقی از رشته انتخابی خویش ندارند. پس مشورت با پدر و مادر و مشاوران قادر است کمک بزرگی به تعیین درست رشته درست در پایه نهم بکند. در ذیل یک سری نکته را مطرح کرده ایم که با مطالعه نکات مهم در انتخاب رشته نهم  می‌توانید فن گزینه علاقه خویش را بیابید. اما که با خواندن این نوشته‌ی علمی می بایست می داند باشید که فاکتور های دیگری نیز در تعیین رشته شما تاثیر گذار میباشد مانند نمرات سه سال زمان اول دبیرستان

 

1. آشنایی دقیق از رشته ها ، شما علم آموزان باید با تحقیق از معلمان و مشاوران مدرسه خویش بتوانید آشنایی دقیقی نسبت به رشته ها ، ضریب رشته ها و اینکه رشته مورد علاقه شما به قوی بودن در کدام درس نیازمند میباشد داشته باشید

 .

2- آشنایی دقیق از خویش و علاقه مندی های خویش ، شما علم آموزان می بایست خویش را بشناسید به نمراتی که در سال های پیشین داشته اید دقت داشته و وضعیت تحصیلی تان را دقیق بدانید . در صورتیکه بخواهید آرمانی نگاه فرمایید هیچ زمان نمی توانید توانایی های حقیقی و واقعی خویش را شناخته و رشته ی قابل قبولی برای خویش تعیین کنید . دراین باره میتوانید با پدر و مادر و مشاوران مدرسه خویش مشاوره نموده و همینطور ساعاتی را با خویش خلوت کرده و توانایی های خویش در مدرسه و زندگی تان را بررسی فرمائید.

3- رشته آیتم علاقه خویش را با توانایی ها و تجهیزات مو جود خویش بسنجید ، شما علم آموزان می بایست خویش را در رشته آیتم علاقه خود ملاحظه کنید و اینکه آیا می توایند با دقت به امکانات ، استعداد و شرایط مو جود در‌این رشته تحصیل فرمایید. پس یکی معیارهای اساسی در گزینش رشته داشتن علاقه و شوق و اشتیاق ، نیاز ، استعداد و امکانات می‌باشد.



:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

 

 

 

 

 

یکی از مهم ترین ملاک ها و شاخص های موثر در انتخاب رشته و هدایت تحصیلی در پایه نهم دبیرستان ، نمرات دروس تخصصی رشته هاست. این نمرات به دوشیوه بر هدایت تحصیلی تاثیر می گذارند. اولین تاثیر، حذفی است که تاثیر حذفی نمرات در انتخاب رشته به این صورت است که اگر میانگین نمره دانش آموز در دروس تخصصی رشته مورد نظر کم تر از حد نصاب باشد دانش آمور دیگر نمی تواند آن را رشته تحصیلی را انتخاب کند. دومین تاثیر،امتیازاست. تاثیر بر امتیاز هدایت تحصیلی به این صورت است که 35% کل هدایت تحصیلی بر اساس نمرات دروس تخصصی محاسبه می شود. در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

 

 

 

آشنايي با شیوه گزینش رشته (به حساب آوردن سوابق تحصیلی) و انواع رشته های تحصیلی

 یکی‌از مسائل بسیار اساسی در تعیین رشته علم آموزان سال نهم ، متناسب بودن شاخه و رشته تحصیلی با خصوصیت های علم آموز مي باشد که بایستی حتی بیشتر از نمرات درسی به آن توجه خواهد شد. امروزه در مدارس برای این فعالیت از هدایت تحصیلی به کارگیری می نمایند. هدایت تحصیلی فرایندی میباشد که در آن با یاری عوامل درون مدرسه و از روش  محاسبه نمرات برای انتخاب رشته راهکارهای علمی و تخصصی، خصوصیت‌ها و استعدادهای علم‌آموزان شناخته میگردد و متناسب با آن‌ها به رشته‌ها و شغل‌های آینده هدایت تحصیلی میشوند.

 

 

 

 


یک سری گزینه در تعیین رشته علم آموزان پایه نهم تاثیر گذار میباشد. •

 علایق خویش علم آموزان که 10 درصد را شامل می‌شود. • نظر و مشاوره والدین که 5 درصد را در برمی گیرد. • نظر معلمان تمام درس ها که 10 درصد را شامل می گردد. • نتیجه ای که علم آموز در آزمون های مشاوره ای کسب نموده است 35 درصد تاثیر گزار میباشد. • نتایج کوشش درسی علم آموز (نمرات درسی ) که 35 درصد را دربرگیرنده می‌شود. • لحاظ مشاور تحصیلی 10 درصد تاثیر گزار می‌باشد.

 

 

 


طرز محاسبه هدایت تحصیلی پایه نهم براساس چه ملاک هایی انجام می گردد؟

می بایست عرض کنیم که نحوه به محاسبه  هدایت تحصیلی پایه نهم بر اساس شماری از ملاک ها و معیارهای اساسی و مهم انجام می‌گردد. این ملاک ها را می توان در دو گروه تحلیل های مشاوره ای و همین سابقه تحصیلی علم آموز دسته بندی کرد. سابقه تحصیلی به عبارتی نمرات درسی علم آموز در پایه های متفاوت یعنی هفتم، هشتم و نهم تحصیلی میباشد که جمعاً 35 امتیاز داراست. البته بررسی های مشاوره ای مورد ها مختلفی را دربرگیرنده میگردد که هرمورد امتیاز جداگانه ای را به خویش تخصیص می‌دهند. تمام نمرات بدست آمده از بررسی های مشاوری برابر با 65 امتیاز میباشد. در واقع، گروه 35 امتیاز حاصل از سابقه تحصیلی و نمره 65 نتایج از بررسی های مشاوره ای نمره مجموع هدایت تحصیلی یعنی 100 را تشکیل میدهد.

 

 

 


نرم افزار هدایت تحصیلی پایه نهم چیست؟

 نرم افزار هدایت تحصیلی پایه نهم با غرض تعیین رشته از روش داده ها مورد نیاز برای انجام روند تکمیل فرم و نمون برگ هدایت تحصیلی در اختیار مدیران مدرسه های، مشاوران مدرسه، علم آموزان و اولیای گرامی قرار گرفته میباشد. این نرم افزار دربردارنده اطلاعات جامع و بی نقص از امتیازات و موقعیت مورد نیاز برای تعیین هر مورد از رشته های شاخه نظری ، فنی و حرفه ای و کاردانش هست. برای استفاده از این نرم افزار مورد نیاز میباشد، داده ها مورد نیاز نظیر نمره های دروس اثرگذار در گزینش هر رشته، علاقمندی علم آموز، منطقه آموزش و پرورش و … را وارد نمائید. بعد از آن نرم افزار هدایت تحصیلی نهم  با توجه به معیار ظرفیت مدرسه های هریک از بخش ها آموزش و پروش برای نام نویسی هر مورد از مدرسه ها، امتیازات علم آموز با دقت به نمرات کسب کرده در دروس اثر گذار گزینش هر رشته در نوبت دوم پایه های هفتم، هشتم و نهم و … را تحلیل کرده و به تحلیل داده ها علم آموز می‌پردازد.

 

 

 


مزایای نرم افزار هدایت تحصیلی نهم

 نرم‌افزار می تواند علاوه بر نقش انتخاب کننده و مثبتی که در هدایت تحصیلی علم آموزان ایفا می نماید، به علم آموز یک مشاهده کرد واقع‌بینانه و دور از نادرست ارائه نماید. مزایای این نرم افزار به شرح ذیل هست.

• قضاوت دور از تعصب

 مهم‌ترین نکته در هدایت تحصیلی پایه نهم عدم دخالت حیث و ذوق فردی مشاور و یا این که والدین میباشد. به عنوان مثال ممکن میباشد مشاوران و والدین گمان نمایند رشته تجربی بازار کار و آینده بهتری داشته و به هر قیمتی بخواهند برای علم آموزان این رشته انتخاب نمایند.

دقت به خصوصیت‌های شخصیتی علم آموزان

 پرواضح میباشد که بعضی از شخصیت ها مطلوب رشته فنی و رشته‌ای و یا این که علم ها معارف نبوده درصورتی که بخواهیم تنها با اعتنا به نمرات علم آموزان هدایت تحصیلی و گزینش رشته را انجام دهیم به مشکل بر خوا‌هیم خورد

. • نظارت دقیق نمرات دروس متعدد

نرم افزار تعیین رشته پایه نهم با در اختیار داشتن یک دیتابیس بسیار بزرگ، قادر است معیار موفقیت را در رشته‌های متفاوت اولویت بندی نموده و به هدایت تحصیلی درست علم آموزان کمک کند.

 

 

 

 


وضعیت هدایت تحصیلی برای علم آموزانی که حداقل نمره را ندارند

 علم آموزانی که مجموع نمره لازم برای انجام هدایت تحصیلی را کسب نکرده‌اند بایستی در امتحان جبرانی که برای علم آموزان تجدیدی در لحاظ گرفته میشود شرکت نمایند و پس از کسب نمره لازم قابلیت و امکان هدایت تحصیلی برای آنان وجود داراست. این علم‌آموزان بایستی در آغاز فرم مورد نیاز را از مدرسه اخذ و با مراجعه به اداره آموزش و پرورش حوزه‌ خویش برای شرکت در آزمون دوباره مبادرت نمایند. مجموع علم‌آموزان تغییر رشته، مستلزم ترمیم نمره و تجدیدی بعداز اعلام نمرات آزمون جبرانی می توانند تعیین رشته خویش را انجام دهند و مشکلی هم بابت ظرفیت برای این علم‌آموزان نیست.



:: بازدید از این مطلب : 191
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

 

 

 

 

 

خدمت شما دوستان عزیزم عرض می کنم سایت آزمون رغبت و توانایی نهم برای دانش آموزان این دوره فعال شد. آزمون رغبت و توانایی نهم از آن دست آزمون های مهمی است که برای داشتن انتخاب رشته ای دقیق و منطقی در پایه نهم تحصیلی برگزار می شود. دقت داشته باشید برای پاسخگویی به سوالات آزمون رغبت هدایت تحصیلی باید به سایت در نظر گرفته شده برای این امر یعنی سایت همگام مراجعه بفرمایید. به جز نظر مشاوران و معلمان در رابطه با انتخاب رشته شما شرکت در آزمون رغبت انتخاب رشته نهم نیز می تواند نقش شایان توجهی در شناسایی توانمندی ها و مهارت های فردی شما در نتیجه داشتن بهترین انتخاب رشته در مقطع نهم تحصیلی داشته باشد.

 

 

 

راهنمای اجرای آزمون های توانایی و رغبت ویژه دانش آموزان پایه نهم

با عنایت به اینکه آزمون رغبت و توانایی نهم ویژه علم آموزان پایه نهم در سامانه همگام فعال گردیده‌است، راهبرد پایین جهت به کارگیری علم آموز از سامانه همگام به ترتیب ذیل تهیه شده‌است:

 


۱- علم آموز بعد از گرفتن رمز ورود خویش از مدیر محترم مدرسه، به سامانه همگام پورتال اداری ،آموزشی و پرورشی مدارس کشور، با کلیک بر روی نشانی hamgam.medu.ir) وارد صفحه ای می‌شوید که با کلیک روی دکمه آبی به ورقه ورود پورتال همگام هدایت میشوید

۲- پس از بارگذاری کامل صفحه علم آموز باید با مشاهده جدول، در ستون اولیه آن، کد ملی و در ستون دوم رمز دریافتی ازمدرسه را تایپ کرده و روی ورود کلیک کند

۳- علم آموز بایستی بعداز ورود به صفحه همگام ویژگی ها بالای آن را با ویژگی ها خویش منطبق دهد. در داشبورد مهم از میان ماژولها، ماژول آزمون های مشاوره ای را گزینش و روی آن کلیک کند. زیر ماژول شرکت در امتحان گشوده می‌گردد. روی آن کلیک کرده ،آزمون های قابل انجام را میتواند مشاهده کند. مون های توانایی ورغبت، در قسمت مدیر، دو آرم قابل مشاهده میباشد .(تیک و دفترچه) ؛ با کلیک بر روی دفترچه ،سوال های گشوده می‌گردد و با کلیک بر روی تیک، جواب ها آخرین شود.

 ۴- بعد از کلیک بر روی دفترچه جدولی گشوده گردیده که عنوان آزمون ،عنوان دفترچه و مقطع پیشنهادی آزمون ها ،در آن آمده میباشد. علم آموز بر روی نماد پرسش در بخش مدیریت کلیک کرده و وارد هر آزمون میگردد.

 ۵- علم آموز باید گویه های مربوط را خوانده و پاسخ عددی را از کشوی مقابل گویه ها ،در میان دست کم ۱ و حداکثر ۵ امتیاز دهد.

 ۶- علم آموز در انتهای آزمون تمایل و توانایی ،بعداز جواب دادن به کلیه گویه های مربوطه ،می بایست به قسمت بالا برگشته و بخش ذخیره جواب ها تعیین کند.

 ۷- بعداز آخر امتحان ،علم آموز باید نتایج امتحان را نهایی نماید . به این منظور بایستی به صفحه گذشته بازگشته و این بار در قسمت مدیریت روی نشانه تیک کلیک کند. پیامی که علم آموز اخذ می نماید به این مضمون میباشد : (آیا نسبت به نهایی کردن این گزینه اطمینان دارید؟دقت این فرایند غیر قابل رجوع است. )در صورت اطمینان به جواب ها ، علم آموز تایید کرده و نتایج نهایی می‌گردد. با انجام این قسمت فعالیت پاسخ دهی به امتحان پایان می‌یابد.

 

 

 


طریق اعلام نتیجه ها آزمون نمونه دولتی چگونه است؟

داوطلبانی که روند نام نویسی امتحان مدارس نمونه دولتی خویش را با موفقیت طی نمودن و سر جلسه حضور داشته اند ، جهت مشاهده نتیجه ها امتحان نمونه دولتی باید به وب سایت اعلام نتیجه ها مثال دولتی استانی مراجعه کنند . داوطلبان در شکل قبولی ، در زمان مشخص با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به مدرسه نمونه دولتی پذیرفته گردیده رفته و به صورت حضوری نام نویسی خویش را انجام دهند .

 

 

 


 اعلام نتیجه ها آزمون تیزهوشان  چه زمانی می باشد؟

بازه زمانی اعلام نتیجه ها تیزهوشان معمولا پس ۴ یا این که ۶ هفته بعد از دوران برگزاری آزمون تیزهوشان نهم به دهم میباشد. علم آموزان بعد از مراجعه به سامانه و مشاهده نتایج آزمون رغبت و توانایی نهم  آنالیز حالت ثبت نام امتحان تیزهوشان ، مکلف میباشند با در دست داشتن مدارک مورد نیاز نام نویسی آزمون به طور حضوری به مدرسه مورد نظر مراجعه کرده و نام نویسی خویش را تکمیل کنند.

 

 

 


سوالهای متداول علم ¬آموزان پایه نهم در رابطه هدایت تحصیلی

 گزینش رشته در پایه نهم در سه شاخه علوم نظری،کار و دانش و فنی و حرفه ای اتجام خواهد عهده دار شد و در پایه دهم علم آموز می‌تواند براساس شاخه ای که گزینش نموده، رشته مورد نظر را تعیین کند علم آموزی که در پایه نهم شاخه یا این که رشته خویش را به طور قطعی گزینش می کند، در پایه دهم تکلیف تعیین رشته برای همگی علم آموزان مشخص و معلوم میباشد

 

 

 


اهمیت حضور و شرکت در جلسات پرسش و پاسخ گزینش رشته نهم چه می باشد؟

دیگر تمامی میدانیم که برهه زمانی تعیین رشته در پایه نهم تحصیلی از آن زمانه های حساس در زندگی اشخاص و علم آموزان میباشد. دورانی که شخص با گزینش رشته در زمانه متوسطه قصد داراست آینده ای درخشان و خوب را برای خویش رقم بزند. ولی این دستور در‌حالتی که میباشد که گزینش رشته شخص با دقت به معیارها و ملاک های لازم برای گزینش رشته انجام شده باشد و این فرمان با اعتنا به علایق علم آموز صورت گرفته باشد. البته درین دربین علم آموزانی می باشند که اطلاع دقیق و درستی از روش گزینش رشته در دوران دبیرستان ندارند. حتی نمی دانند که چه گونه می توان برای این دستور مبادرت کرد و روال کار به چه شکل میباشد. بدتر این که به هیچ وجهً شخص نمی داند چه رشته ای برای ایشان مطلوب میباشد و به کدام یک از رشته های ارائه گردیده در زمانه متوسطه علاقه داراست. اینجاست که شرکت در جلسات سوال و جواب تعیین رشته نهم می‌تواند به اعطا کرد شخص علم آموز رسد و ایشان را از سردرگمی نجات دهد. شخص با حضور خویش در‌این جلسات سوال و جواب تعیین رشته نهم می‌تواند با کلیه رشته های تحصیلی تا حد متعددی آشنا خواهد شد و اطلاعات خوب و مفیدی را درباره با بازار کار آن‌ها و همین طور دروس ارائه گردیده در‌این رشته های تحصیلی کسب نماید. پس اعتنا داشته باشید که شرکت شخص در جلسات پرسش و پاسخ انتخاب  رشته نهم برای ایشان سرتاسر فایده میباشد و میتواند به ایشان در داشتن گزینش رشته ای مؤفق و درست یاری دهد. بدین ترتیب، شخص با اطلاعات بیشتری دست به گزینش رشته میزند و سال تحصیلی جدید را به نحو بهتری آغاز می نماید.

 

 

 

 


تعیین رشته نهم بر چه اصلی میباشد ؟

همان گونه که گفتم، معیار و مقررات گزینش رشته نهم به دهم در سال های اخیر تغیراتی داشته و به هیچ عنوان مشابه سابق وجود ندارد که تنها براساس نمرات علم آموز باشد؛ بنابراین مجموع همه نمرات سه پایه هفتم و هشتم و نهم بر گزینش رشته اثر گذار خواهد بود. یکی‌از دیگر از عوامل موثر، سهمیه های خانواده شهدا و جانبازان و ایثارگران و ظرفیت محل فراگیری برای رشته مد نظر می‌باشد. به عنوان مثال در شرایطی‌که ظرفیت یک ناحیه برای رشته تجربی 250 نفر باشد، ممکن میباشد به جهت تقاضای بالا تعدادی از علم آموزانی که حتی معدل بالای 18 دارا‌هستند نتوانند رشته تجربی را گزینش نمایند. دیگر عوامل موءثر و میزان تاثیر درصدی آنان برانتخاب رشته نهم به دهم عبارتند از:

نظر والدین 5درصد  حیث معلمان کل دروس 10 درصد  علاقه خود علم آموز 10درصد  نظر مشاور تحصیلی 10 درصد  نتیجه ای که علم آموز در آزمون های مشاوره ای کسب می نماید 30 درصد  نمرات درسی 35 درصد

 

 



:: بازدید از این مطلب : 207
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

 

 

 

 

 

هرساله دانش آموزان پایه نهم یرای انتخاب رشته تحصیلی مورد علاقه خود باید یک فرم با عنوان هدایت تحصیلی را در زمانی که مشاور مدزسه به آن ها اعلام می کند، تکمیل نمایند. اخیرا وزارت آموزش و پرورش امکان انجام هدایت تحصیلی را در سایت همگام به صورت اینترنتی فراهم کرده است. یکی ازپرتکرارترین استفاده های سایت همگام، تکمیل فرم الویت بندی هدایت تحصیلی ، توسط دانش آموزان پایه نهم است. به شما عزیزان توصیه می کنیم برای انتخاب الویت های خود دقت کافی داشته باشید، چرا که مسیر تحصیلی شما می تواند بر آینده شغلیتان تاثیر زیادی باشد.

 

 

 

تعیین رشته نهم همگام با هدایت تحصیلی و استعدادیابی چگونه انجام می شود؟

تعیین رشته بعداز پایه نهم، یک کدام از مهمترین فرایند تحصیلی هر علم آموز میباشد. اهمیت این انتخاب، از جایی بیشتر می‌گردد که در صورتی‌که منطبق بر استعدادهای علم آموز, رشته ی وی گزینش نشود، ممکن میباشد سبب افت تحصیلی و عدم موفقیت آخری در کنکور سراسری گردد. سایت همگام انتخاب رشته  نهم می بایست رشته ای تعیین گردد که مطابق با استعدادها و امکان های خیالی، جسمی و روحی علم آموز پایه نهم باشد. در واقع می بایست هدایت تحصیلی و استعدادیابی در تعیین رشته نهم هم‌زمان شکل بگیرد.

 

 

 


پروسه شرکت در آزمون مشاوره ای

 وب سایت پاسخ با گام به گام شیوه دستیابی بدین امتحان را برایتان شرح میدهد: • مرحله نخستین رمز عبور کردن مدیر مدرسه به شما داده شده‌است را همراه داشته باشید. • مرحله دوم وارد سایت همگام   هدایت تحصیلی به نشانی hamgam.medu.ir گردید. • مرحله سوم رمز و کد ملی خویش را وارد فرمائید • مرحله چهارم دربین مستطیل ها و ماژول های پیش رو مورد امتحان مشاوره ای را کلیک نمایید. • مرحله پنجم صفحه جلوی روی شماست که فقط یک آیتم داراست با عنوان شرکت در امتحان خویش ارزیابی که‌این آیکون به صورت یک مداد میباشد آنرا کلیک نمایید. • مرحله ششم اکنون شما وارد صفحه ای گردیده‌اید که یک جدول دارااست در سوی چپ جدول ستون مدیر ،روی آیکون کتاب کلیک نمائید تا وارد قسمت سوال های گردید. • مرحله هفتم در بخش سوال ها شما با چندین دفترچه پرسش روبرو می باشید که هر مورد را می بایست به طور جدا از هم وارد شده به سوالهای آن ها جواب دهید و در آخر امتحان آن دفترچه روی دکمه (تثبیت موقت و رجوع )کلیک فرمائید تا پنجره برای شما ظاهر خواهد شد که روی آن درج شده میباشد (موفقیت) آن‌گاه دکمه رجوع و برگشت را زده به صفحه دفترچه سوال ها گشوده می‌گردید و دفترچه بعدی را گزینش و به همین ترتیب تا پایان پیش می‌روید. مرحله هشتم شما درین مرحله یک جدول را مشاهده میکنید که عنوان آزمون،تاریخ آغاز و پایان آن معین شده‌است ،توجه فرمائید در ردیف وضعیت ،آیکون آخرین گردیده به رنگ سبز برای شما نمایش داده گردد که به صورت (تیک )است که‌این علامت اتمام آزمون و نهایی شدن فعالیت درین بخش هست

 

 

 


مشاوره تکمیل فرم هدایت تحصیلی در سامانه همگام

 گزینش رشته پایه نهم برای علم آموزا بی نهایت سرنوشت ساز و مهمه زیرا علم آموزا با این انتخاب ، مسیر تحصیلی ، شغلی و زندگی خودشون رو معلوم می کنن . پس علم آموزا برای پر کردن فرم هدایت تحصیلی تو وب سایت همگام می بایست به مولفه های متعددی مثل علاقه ، استعداد ، توانایی و شرایطشون رو در لحاظ بگیرن و طبق این مورد ها گزینش حرفه خودشون رو بچینن .

 

 

 


لزوم ایجاد بخش پشتیبانی همگام چه می‌باشد؟

دوستان عزیزان دانش آموز اعتنا داشته باشید که بخش پشتیبانی همگام جهت رفع هر سیرتکامل مشکلی از طرف کاربران متعدد یعنی معلم ها، دانش آموزان و یا این که مدیرهای مدرسه ها تاسیس شده است. در واقعیت، هر وقتی که نتوانستید از تجهیزات سامانه همگام به خوبی استفاده نمائید و در فعالیت با آنان مشکل داشتید می‌توانید از روش پشتیبانی همگام برای حل آن مبادرت کتید. به صورت نمونه، همیشه با خطای سیستم مواجه می‌شوید و با این که نمی توانید به قسمت گزینش رشته وارد گردید. حتی گهگاه ممکن میباشد در طی دسترسی به برگه امتحان هدایت تحصیلی نیز با اختلال مواجه گردید. درین تایم ها به هیچ وجهً جای نگرانی وجود ندارد و می‌توانید به راحتی از روش برقراری تماس با پشتیبانی همگام اشتباهات اتفاق افتاده را حل فرمائید.

 

 

 


هدف ها این سامانه چیست؟

• تحول بنیادین آموزش و پرورش

 • افزایش سطح دسترسی به امکانات و فناوری های نوین آموزشی

 • ارتقا بهره وری نظام تصمیم گیری و طرح ریزی وزارت آموزش پرورش

 

 

 


سوال ها متداول

1-    آیا سامانه همگام فقط برای دانش آموزان میباشد ؟

نه . مسئولان مدرسه های و کارکنان آموزش و پرورش نیز می‌توانند از این سامانه به کار گیری کنند

 

 . 2- آیا نام نویسی در امتحان نمونه دولتی و تیزهوشان را نیز می توان با مراجعه به پرتال علم آموزی سامانه همگام انجام بخشید ؟

آری . مقاضیان امتحان مدرسه های مثال دولتی و تیزهوشان می‌توانند با مراجعه به پرتال علم آموزی سامانه همگام مبادرت به نام نویسی کنند

 

 . 3- برای ورود به پرتال سامانه همگام بایستی از چه اطلاعاتی استفاده نمایم ؟

 برای ورود به پرتال شخصی خویش بایستی ابتدا کد ملی و رمز عبور همگام خویش را وارد فرمائید .



:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

 

 

 

 

 

هدایت تحصیلی دانش آموزان هدفی برنامه ریزی شده است که با ایجاد یک سامانه و ارایه خدمات مشاوره و راهنمایی به دانش آموز کمک می شود تا استعدادها ، توانایی ها ، علایق و ویژگی های شخصیتی خویش، شاخه ها و رشته های تحصیلی، حرف و مشاغل مورد نیاز جامعه شناخته و بر اساس آن اقدام به انتخاب بهترین شاخه، گروه و رشته تحصیلی مناسب با علایق نماید. هدایت تحصیلی به صورت فرآیندی از دوره ابتدایی با تشکیل پرونده مشاوره ای آغاز و با انجام مداخله های مشاوره ای و آموزشی تا پایان دوره دوم متوسطه ادامه می یابد. بنابراین انتخاب شاخه ، گروه و رشته تحصیلی در پایان پایه نهم صورت می پذیرد.

 

 

 

هدایت تحصیلی چه میباشد؟

هدایت تحصیلی فرایندی هدفمند میباشد که با ساخت سامانه خدمات مشاوره و راهنمایی ، به علم آموزان پایه نهم یاری می نماید تا براساس توانمندی، علایق و استعدادهای خویش تعیین رشته تحصیلی در زمان متوسطه دوم را انجام دهند. با تعیین بهترین و مطلوب ترین شاخه، مجموعه و رشته تحصیلی یک گام به پیروزی تحصیلی آینده نزدیک تر خواهید شد. بدین ترتیب از اهمیت آن گزینش رشته صحیح نهم به دهم غافل نشوید.

 

 

 


وب سایت گزینش رشته پایه نهم و هدایت تحصیلی علم آموزان

 در سال 99-1400 برای ورود علم اموزان و مسئولان مدرسه های در سراسر کشور طراحی شده‌است. تعیین رشته پایه نهم از طریق سامانه هدایت تحصیلی تحت نظارت معاونت پرورشی و فرهنگی اداره تمام کارها تربیتی و مشاوره انجام میگردد

 

 

 


سامانه اطلاع رسانی هدایت تحصیلی ht.medu.ir

وبسایت هدایت تحصیلی به آدرس ht.medu.ir   ، در واقع مقر قانونی اطلاع رسانی هدایت تحصیلی علم آموزان پایه نهم می‌باشد . درین وبسایت علاوه بر اطلاع رسانی ، قابلیت ورود به سامانه همگام و مشاهده نتیجه ها هدایت تحصیلی نیز مهیا شده‌است .

 


روش تکمیل فرم هدایت تحصیلی در سامانه همگام  چگونه انجام می شود؟

اولی گام برای پر کردن فرم هدایت تحصیلی پایه نهم اینه که رمز عبور همگامشون رو از مدیر مدرسه اخذ کنن . علم آموزا با داشتن این رمز و کد ملی می تونن بعداز داخل شدن به پورتال همگام به نشانی hamgam.medu.ir و وارد کردن داده ها منظور گردیده وبرای تکمیل  فرم هدایت تحصیلی خودشون رو تو این سامانه اقدام کنن .


شیوه تکمیل فرم هدایت تحصیلی در سامانه همگام به صورت خلاصه

  1. 1.       ورود به وب سایت همگام به نشانی
  2.  hamgam.medu.ir وارد کردن کد ملی و رمز ورود همگام
  3.   گزینش گزینه هدایت تحصیلی
  4.  پر کردن فرم اولویت بندی رشته ها
  5.  اخذ تاییدیه نهایی گزینش رشته

 

 


چرا پیش از آزمون بایستی با مثال سوالهای آزمون هدایت تحصیلی نهم آشنا گردید؟

 آزمون هدایت تحصیلی نهم یا این که به عبارتی رغبت و توانایی از آن دست آزمون هایی میباشد که هر علم آموز در حین ورود به پایه نهم تحصیلی می بایست در آن شرکت داشته باشد و شیوه گریزی از آن وجود ندارد. ولی مسئله اصلی و شایان توجه شناخت هر کدام از علم آموزان با مثال سوال های آزمون هدایت تحصیلی نهم میباشد. در واقعیت، بهتر آن میباشد که هر شخص علم آموز پیش از شرکت در امتحان با سوال های هدایت تحصیلی نهم شناخت موردنیاز را پیدا کرده و با مواقعی همانند طرز پباده سازی سؤالات و مواقعی از این دست اطلاع مورد نیاز را بدست آورد. بدین ترتیب که می‌توانید از این مورد آگاه گردید که آیا نمونه سوالات  آزمون  هدایت تحصیلی به طور تستی برای علم آموزان طرح گردیده اند و یا خیر بایستی پاسخگوی سؤالات تشریحی باشید. سوال های هدایت تحصیلی از چه حیطه ای طرح گردیده اند و چه‌گونه می‌توانند استعدادها و توانایی های اشخاص را برای ورود به رشته تحصیلی مورد نظر بسنجند.

 

 

 

 


سوالهای متداول

1-    آیا قابلیت تعیین رشته ‌ای که در فرم هدایت تحصیلی ذکر نشده میباشد، وجود دارااست؟

نه، زمانی رشته ‌ای جزو اولویت های علم آموز وجود ندارد، بدین مضمون‌ می‌باشد که ایشان دستکم نمره موردنیاز را کسب نکرده میباشد و نمی ‌تواند در آن رشته را تعیین کند.

 

2. مدرسه ها غیردولتی بدون در نظر گرفتن اولویت ‌ها نام نویسی می‌ نمایند؟

نه، در مراحل هدایت تحصیلی مدرسه ها دولتی و غیردولتی از یک سر مشق تبعیت می نمایند. با این تفاوت که در مدرسه ها غیردولتی حق تقدم الف و ب رعایت نمیشود؛ لذا علم آموزان می‌توانند بدون معطلی به اولویت ب بروند.

 

3.قابلیت تغییر رشته پس از کلاس دهم وجود دارااست؟

آری، علم آموز قادر است از مدرسه تقاضای تغییر رشته نماید تا به تایید اداره آموزش و پرورش منطقه رسد. در پایه دهم قابلیت و امکان تغییر شاخه و رشته وجود داراست، ولی در سال یازدهم دیگر قابلیت تغییر شاخه وجود ندارد و علم آموز تنها میتواند رشته را تغییر‌و تحول دهد.



:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

 

 

 

 

 

 

خدمت شما دوستان عزیزم عرض می کنم یکی از امکانات سایت همگام ، دریافت کارنامه تحصیلی است. دانش آموزان با ورود به سایت همگام به آدرس hamgam.medu.ir   و با وارد کردن کد ملی و رمز همگام خود می توانند کارنامه هفتگی، ماهانه و نهایی خود را دریافت نمایند. با پیشرفت تکنولوژی برای جلوگیری از وقت و هزینه، وزارت آموزش و پرورش برای موارد مختلف مانند دریافت کارنامه، سایت همگام را در اختیار دانش آموزان قرار داده است. دانش آموزان برای دیدن کارنامه باید به صفحه شخصی خود در سایت همگام مراجعه کنند.

 

 

 

نحوه دریافت کارنامه تحصیلی دانش آموزان چگونه است؟

علاوه بر اینکه اخذ کارنامه علم آموزان به طور حضوری با مراجعه به مدرسه مربوطه قابلیت و امکان پذیر میباشد امکانی در وب سایت همگام مدارس تاسیس شده است که با به کار گیری از آن می‌توانید کارنامه علم آموزان را به طور آنلاین مشاهده کنید . همینطور درین قسمت علاوه بر اینکه کارنامه آخرین علم آموز قرار داده میگردد برای پیگیری بهتر موقعیت علم آموزی علم آموز به وسیله اولیای وی کارنامه هفتگی نیز در اختیار کاربران قرار می‌گیرد .

 

 

 


مدت اخذ کارنامه علم آموزان از وب سایت همگام

معمولا پس از تموم شدن هر آزمون ، معلما مبنی بر کلید سوال ها استارت به اصلاح پاسخنامه علم آموزا می کنن تا پرونده نمره های مرتبط با هر درسی بسته بشه . در انتها نمره همگی امتحانای هر علم آموز کلاً تو یک کارنامه صادر میشه . طبق روال سال های قبلی دوران اخذ کارنامه علم آموزا به طور تقریب دو هفته پس از تاریخ آخری امتحانشونه . ولی این مدت تو هر مدرسه و اساس متفاوته براین اساس بهتره که هر علم آموزی چندین روز پس از آخرین امتحانش وارد سایت همگام کارنامه دانش آموزان  گردیده و مرتبا کارنامه رو بررسی کنه تا به محض نشر کارنامه بتونه از نمره های خودش آگاه بشه .

 

 

 

 


ویژگی های نرم افزار کارنامه آنلاین چه می‌باشد؟

نرم افزار کارنامه آنلاین عبارت میباشد از یک نرم افزار که در قالب سامانه هوشمند مدرسه ها یک بستر کامل و جامعه را آماده می‌نماید تا معلمان و مدیران بهتر بتوانند مراحل تثبیت نمرات و صادر شدن کارنامه  آنلاین مدارس را با سهولت بیشتری انجام دهند. همان طور که می‌دانید کارنامه یک سند نمادین میباشد که پیشرفت علم آموزان در مکتب را به طور یه خرده و کیفی توضیح می‌دهد. هر اندازه داده ها ارائه گردیده در کارنامه دقیقتر باشند، نشان دهنده بهتر حالت علم آموز خواهد بود. نصب و به کار گیری از نرم ‌افزار کارنامه آنلاین به منزله یکی بهترین راهکارهای هوشمندسازی مکتب به حساب آورده می شود. کارشناسان نرم افزاری در شرکتهای طراحی نرم افزار مدرسه و سامانه مدیر مدرسه، همواره در‌پی جستن راهکارهایی میباشند که نه فقط مدیر مدرسه را ساده تر سازد، بلکه زمان انجام شغل های مدیریتی برای معلمان و در کلاس درس را کوتاه تر نماید. نرم ‌افزار کارنامه آنلاین این چنین خصوصیاتی را داراست.

 

 

 


طریق اخذ کارنامه مدرسه با کد ملی چه‌طور میباشد؟

 همان طور که در بخش بالا خدمت شما دوستان عزیز عرض کردیم دریافت کارنامه مدرسه با کد ملی و همین طور کارنامه هفتگی و ماهانه بوسیله کد ملی و از روش سامانه همگام آموزش و پرورش از روش نشانی اینترنتی همگام برای دانش آموزان قابلیت پذیر میباشد.

 

 

 


اخذ کارنامه ابتدایی چگونه انجام می شود؟

 کارنامه دربرگیرنده ارزیابی از علم آموز میباشد که در انتها هر ترم بوسیله معلم و کادر آموزشی ، با اعتنا به شرایط تحصیلی و اخلاقی علم آموز صادر میگردد. در سال های اخیر آنالیز زمان ابتدایی به طور توصیفی می‌باشد و اخذ کارنامه ابتدایی نیز به همین شکل انجام می‌گیرد. تغییرات اعمال گردیده در طرز اخذ کارنامه ابتدایی به طوری است که سامانه سناد و سامانه همگام که دربرگیرنده داده ها دریافتی از علم آموزان میباشد، قادر است کارنامه را برای مدیران یا این که علم آموزان صادر نماید.

 

 

 


فرآیند اخذ کارنامه علم آموزان در وبسایت همگام

 1 ورود به وبسایت

hamgam.medu.ir 2

وارر کردن کد ملی و رمز ورود همگام

 3کلیک کردن روی دکمه مرتبط با کارنامه

 4 دانلود کارنامه



:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

 

 

 

 

 

 

کنکور سراسری هر سال در گروههای آزمایشی پنج گانه تجربی ، ریاضی ، انسانی ، هنر و زبان برگزار می شود و داوطلبان بسیاری از سراسر کشور با یکدیگر به رقابت می پزدارند. سوالات کنکور همانطور که مستحضر هستید به صورت مفهومی طرح می گردند اما دلیل بر این نیست که سوالات سخت و پیچیده باشند. در پروسه آمادگی و برنامه ریزی برای کنکور تست زدن از واجبات است و تست های کنکور سال گذشته از باقی تست ها مهم تر و عالی تر می باشند. هر سال بعد از اعلام نتایج کنکور سوالات و پاسخنامه آزمون در سایت سنجش در زمان معین انتشار پیدا می کند. در این مقاله قصد داریم شما را با بانک سوالات کنکور گروه های آزمایشی آشنا سازیم.

 

 

 

سوالهای و پاسخنامه تشریحی کنکور سراسری رشته ریاضی سال های 90 تا 99

سوال های کنکور سراسری رشته ریاضی مطلقا استاندارد ترین سوالهای برای تمرین و تکرار داوطلبانی میباشد که می‌خواهند در کنکور سراسری سال های بعد از آن شرکت نمایند. . شما میتوانید با دانلود بانک سوالات کنکور ریاضی  سال های اخیرشرایط مشابه سازی امتحان سراسری برای خویش را به وجود بیاورید.

 

 

 


سوال ها و پاسخنامه کنکور تجربی چگونه است؟

 داوطلبان کنکور تجربی بعد از برگزاری امتحان در انتظار تکثیر سوالهای و پاسخنامه کنکور سراسری تجربی خویش میباشند . سوال های و پاسخنامه کلیدی کنکور تجربی چندین روز بعداز برگزاری کنکور در وب سایت سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org منتشر میشود و از این شیوه قابلیت به حساب آوردن درصد دروس و شانس قبولی را در اختیار داوطلبان تجربی قرار می‌دهد . همینطور این شرکت سوالهای و بانک سوالات کنکور تجربی  ، در کنار مطالعه منابع کنکور سراسری ، به تقاضاکنندگان شرکت در کنکور سراسری سال های آنگاه کمک خواهد کرد تا مهارت تست زنی خویش را ارتقاء دهند و با آمادگی بیشتری در جلسه کنکور حاضر شوند و با سود مطلوبی که کسب می نمایند گزینش رشته کنکور سراسری را با دست بازتری انجام دهند .

 

 

 


آیا داشتن بانک سوال های نظام جدید کنکور انسانی ضرورت دارااست؟

در صورتی‌که به بودجه بندی کنکور انسانی اعتنا داشته باشید، متوجه این قضیه خواهید شد که برخی از مباحث از اهمیت بسیار متعددی برخوردارند. به نحوی که سالانه سوال های متعددی از آن مطرح می شود. ولی استاندارد سوال ها کنکور را می توان با بقیه سوال ها کنکور های آزمایشی گوناگون دانست. فکر کنید شما معلمی دارید که مدام فراگیری ها را از خویش وی اخذ کرده اید و اکنون در طول آزمون، شما تماما میدانید که چه مباحثی برای معلم شما اصلی میباشد و قابلیت و امکان طرح سوال های از کجا بیشتر خواهد بود؟ با اعتنا به اینکه بانک سوالات  کنکور انسانی از همگی سوال ها کنکور های سراسری سال قبل میباشند و همچون به عبارتی نمونه ارائه گردیده خواهد بود. شاید این تصور را غیر واقع‌بینانه بدانید، البته واقعیت این میباشد که اشراف بر این سوالهای همچون این میباشد که شما سوال ها کنکور را از خویش سازمان سنجش دریافت کرده اید و به راحتی میتوانید در حین امتحان، با صرف مدت کم، به تست های ارائه گردیده جواب دهید. یکی‌از گرفتاری هایی که داوطلبان نظام جدید دارا‌هستند، این میباشد که نگران تغییرات ساخت و ساز گردیده در کتاب ها درسی هستند. ما اصول استاندارد پباده سازی سوال های را بر هم نزده ایم، ولی متناسب با تغییرات ساخت‌و‌ساز گردیده درباره با محتواهای کتاب درسی، سوال های را به نحوی تنظیم نموده ایم که با کتاب های شما یکسان باشد.

 

 


سوالهای متداول

1-    آنالیز دفترچه سوال های کنکور چه کمکی به داوطلبان می نماید ؟

 سبب ساز می‌شود تا داوطلبان مهارت تست زنی خویش را ارتقا دهند و با آمادگی بیشتری در جلسه کنکور حاضر شوند

2-   چه هنگامی از دفترچه سوال های کنکور سال های قبلی به کارگیری کنیم ؟

شما می‌توانید از زمان برنامه ریزی تا پیش از زمان برگزاری کنکور از این سوالهای به کارگیری نمائید تا با روش طراحی سوال ها در کنکور آشنا گردید

 

 . 3- آیا سوالهای کنکور داخلی کشور با خارج از کشور تفاوت دارااست ؟

 سیستم طراحی پرسش از دید محتوا و شکل پرسش به طور کامل فرق داراست.



:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

 

 

 

 

 

 

درس عربی یکی از دروس عمومی برای تمامی رشته هاست . بودحه بندی عربی کنکور تقریبا برای تمامی دروس یکسان است. اگر مباحث و دروس مهم عربی کنکور برای بالای 90% را به خوبی بخوانید، می توانید درصد بالایی داشته باشید. نحوه مطالعه دروس مهم عربی کنکور از جمله مسایل بسیار مهم می باشد. اگر هدف شما از قبولی در کنکور زبان کسب رتبه مناسب است قطعا باید برای آن تلاش نمایید و اصولی را رعایت کنید. در ادامه مقاله با توضیحات بیشتر با ما همراه باشید.

 

 

 

عربی کنکور را چه‌طور بخوانیم؟

اکثری از داوطلبان با درس عربی مشکل دارا‌هستند و تراز پایانی مناسبی در‌این درس کسب نمی کنند. در حالتی‌که می خواهید تراز قابل قبولی در عربی کنکور کسب نمائید می بایست با ماهیت این درس به خوبی آشنا گردید و میزان دارایی بندی آن را با تمرکز مطالعه فرمایید. • درس عربی دو‌مین درس دفترچه عمومی در کنکور میباشد. • عربی کنکور از ۲۵ سوال تشکیل شده میباشد. • داوطلبان بایستی به سوالهای ۲۶ تا ۵۰ در دفترچه شماره ۱ برای درس عربی جواب دهند. • بازه زمانی دوران پاسخگویی به سوال ها عربی کنکور ۲۰ دقیقه میباشد. • داوطلب برای هر پرسش عربی ۴۸ ثانیه زمان دارد. • این به این مضمون‌ میباشد که داوطلب بایستی با تمرکز متعددی خویش را برای عربی کنکور فراهم نماید تا در طی کافی به همگی سوالهای جواب دهد. • طراحان پرسش از عربی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم پرسش‌هایی طراحی می‌نمایند.

 

 

 


بودجه بندی موضوعی عربی کنکور چیست؟

 سوال های عربی نظام جدید، از سه عدد کتاب دهم و یازدهم و دوازدهم مطرح میشه. ارزش هر کدوم از پایه های دهم و یازدهم و دوازدهم نسبتاً به حجم و تعداد دروسشونه. از جمله اگه عربی دهم و یازدهم رو فول بخونید و با بودجه بندی عربی کنکور  آشنا شوید که  هشتاد درصد مطالب پوشش داده میشه.

ترجمه و تعریب : ۱۰ پرسش

معنی لغت ها : ۱ پرسش

درک مطلب : ۴ پرسش

 تحلیل صرفی : ۳ پرسش

 حرکت گذاری : ۱ پرسش

جمع مکسر – متضادهم معنی : ۱ پرسش

 قواعد : ۵ پرسش

 

 

بخش ترجمه در درس عربی کنکور چگونه انجام می شود؟

 درین قسمت مجموع جمله ها کتاب درسی را با تمرکز بالا خوانده و چگونگی مطالعه به‌این شکل میباشد که کلیه لغاتی که در آخر کتاب میباشند و به یک درس خاص اختصاص داشتند را با تمرکز زیاد خوانده آن‌گاه تا آن جایی که قابلیت داشت،  یکی از تکنیک های ترجمه عربی کنکور ریشه ی سه حرفی لغت ها را پیدا میکردم تا درک آن لغات برای من بهتر شکل گیرد. به این ترتیب از این شیوه بر لغت ها هر درس به صورت ظریف مسلط می شدم و آنگاه ترجمه متن‌ها کتاب را انجام دادم. اما سوالی که ممکن میباشد برای شما پیش بیاید این میباشد که آیا با ترجمه کردن متن‌ها کتاب می توان همگی سوال ها مرتبط با ترجمه را جواب داد؟ در جواب به‌این پرسش می بایست بیان‌کنم نه این گونه وجود ندارد و شما علاوه بر اینکه با روش فوق ترجمه کتاب درسی را انجام دادید، می بایست در پرسش در تست هایی که دارنده سوالاتی مانند جمع یا این که مفرد، معرفه یا این که نکره، افعال، ضمایر( به ویژه ضمایر متصل جری) نام هایی که دارنده یک مضاف الیه و صفتی همزمان تحت عنوان متعلق دارا‌هستند و … تحت آنها خط کشید و در اکثر مواقع با ترجمه آنها می توان مورد صحیح را پیدا کرد. از روش این نحوه در بدترین حالتی که ممکن میباشد وجود داشته باشد، دو گزینه از پرسش به صورت مطمئن حذف گردیده و شما به آسانی می‌توانید دو آیتم دیگر را مقایسه کرده و تناقضی که بین آن‌ها وجود دارد را پیدا فرمائید. بعداز اینکه تناقض را پیدا کردید، به طور پرسش برگشت کرده و پاسخ را بیابید. درین قسمت هر چه بیشتر تست کار نمایید شما اشراف بیشتری پیدا میکنید و قابلیت و امکان جواب دادن به سوال ها ترجمه برای شما راحت تر می شود.

 

 

 


سوال های و پاسخ نامه کنکور سراسری زبان

 داوطلبان مجموعه آزمایشی زبان در طول برگزاری کنکور به دو دفترچه متعدد جواب داده اند . دفترچه نخستین دربرگیرنده سوالهای تخصصی و دفترچه دوم دربرگیرنده سوال های دروس عمومی میباشد . داوطلبان می‌توانند بعداز ارزیابی دفترچه سوالهای و جواب نامه آن درصورتی که که دلایل کافی برای غلط بودن جواب نقل شده در پاسخنامه دارا‌هستند ، در بازه زمانی مقطع محدود میتوانند اعتراض خویش را در وبسایت snjesh.org تثبیت کنند

 

 

 به چه شکل عبارات را حفظ کنیم بدون اینکه آن‌ها را فراموش نماییم؟

یکی مشکلاتی که بخش اعظمی از علم آموزان و داوطلبان کنکور دارا‌هستند در وقتی که به مثال سوالات کنکور زبان با جواب تشریحی تمرین می کنند، این زمینه را مطرح می کنند که ما کلماتی که در کتاب ها مراقبت نموده ایم، را به نیکی آنها را یادگرفته ایم. البته در طی کنکور و یا این که زمانی که به بانک سوالات  کنکور زبان جواب میدهیم این ایرادات را داریم که انگار این لغات را تا به درحال حاضر حتی ندیده ایم چه رسد به اینکه آنان را خوانده باشیم. این ایراد به جهت عدم مطالعه عمیق میباشد. یک بچه را تصور کنید که جدیدا یک کلمه و واژه را فراگیری می بیند. این کودک در‌صورتی‌که که‌این واژه و کلمه را به خیر و خوبی فرا بگیرد. مدام آن را تکرار خواهد کرد. این تکرار ، یعنی یادگیری بیشتر برای او. شما در صورتیکه کلمه ها را نتوانید در جمله‌ها به کار ببرید، هیچوقت نخواهید توانست معنای آن را در هیچ کجا به کار ببرید. به این ترتیب جملاتی را که خاطر میگرید را بسیار به فعالیت و ببرید و همینطور جمله ها مختلفی با آن بسازید تا بتوانید در حین کنکور به سوال های آن جواب دهید.



:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

 

 

 

 

 

خدمت شما عرض می کنم شاید بتوان معیار موفقیت در انتخاب رشته دانشگاهی را در دو نکته خلاصه نمود. اولین معیار داشتن انگیزه لازم در طول تحصیل در رشته انتخابی و دومین معیار داشتن بازار کار مناسب در رشته انتخاب شده بعد از فارغ التحصیلی است. برای اینکه متقاضیان تحصیل در دانشگاه بتوانند رشته ای را انتخاب کنند که این دو معیار را در طول تحصیل و بعد از فارغ التحصیلی داشته باشند باید از آن رشته شناخت کافی داشته باشند و اطلاعات لازمه را بدست آورده باشند. آشنایی با رشته های مختلف تحصیلی در دانشگاه می تواند به داوطلبان کنکور کمک کند که از رشته مورد علاقه شان و بازار کار رشته مورد نظر مطمعن شوند. در این مقاله به معرفی رشته های گروه های ریاضی ، تجربی و انسانی می پردازیم.

 

 

 

لیست رشته های کنکور ریاضی به تفکیک زیرگروه

سازمان سنجش با تکثیر لیست رشته های کنکور ریاضی کد رشته محل های این گروه آزمایشی را مشخص کرده و به منظور تسهیل در فرآیند چینش انتخاب ها ، ظرفیت پذیرش هر کد رشته محل را اعلام می نماید . داوطلبان مجاز به انتخاب رشته کنکور ریاضی بعد از بررسی این جداول می‌توانند 100 کد رشته محل متناسب با علاقمندی خویش تعیین کنند . مجموعه ریاضی دارنده 3 زیر گروه می‌باشد که در هر زیر مجموعه لیست رشته محل ها و ضرایب هر درس منحصر به فرد با بقیه زیر گروه ها متعدد میباشد .

 

 

 

 


رشته های زیرگروه یک ریاضی شامل چه مواردی میشود؟

 زیر گروه یک ریاضی به جهت رشته های  دانشگاهی ریاضی پرمتقاضی مانند مهندسی برق ، مهندسی شهر سازی ، مهندسی کامپیوتر و... ، مهم‌ترین زیرگروه های رشته ی ریاضی میباشد . در‌این زیر مجموعه 2 رشته بيوتكنولوژی و فيزيک به صورت دکتری پیوسته و رشته معارف اسلامی و ارشاد به طور كارشناسی ارشد پيوسته ارائه شده‌است بعضی رشته های در‌این زیر گروه به طور کاردانی ارائه گردیده اند مانند كـاردانی جهـانگردی , كـاردانی جهـانگردی , كاردانی فنـاوری اطلاعات و ارتباطات ... و بقیه رشته ها در‌این زیر مجموعه در مقطع کارشناسی پذیرش دارا هستند .

 

 

 


آینده شغلی رشته های دانشگاهی زیرگروه یک کنکور تجربی

 زیرگروه یک تجربی پر خواهان ترین رشته های دانشگاهی کنکور تجربی را شامل میگردد. درین لیست رشته های دانشگاهی تجربی  مثل پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، دامپزشکی، بسیاری از رشته های پیراپزشکی مثل بینایی سنجی، فیزیوتراپی، شنوایی سنجی و … را شامل میگردد که تقاضا برای ورود به‌این رشته ها بسیار بالاست و رقابت شدیدی در‌این رشته ها وجود دارااست. طبق آمار رسمی سازمان سنجش پرطرفدارترین رشته ها در میان رتبه های ۲ رقمی، پزشکی و دندانپزشکی میباشد. همینطور بین رتبه های سه رقمی پر خواهان ترین رشته ها پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی میباشد.

 

 

 


معرفی رشته‌های دانشگاهی انسانی در مقطع کارشناسی

رشته‌های دانشگاهی علوم انسانی که اشخاص بعد از کسب رتبه لازم و قبولی در کنکور میتوانند آن ها ردر دانش گاه های متفاوت بزرگ ا گزینش نمایند و به علم آموزی در آنان بپردازند بطور معمول تا مقاطع متفاوت مثلا؛ کاردانی، کارشناسی و فوق لیسانس پیوسته ادامه دارااست. رشته های دانشگاهی انسانی عبارت است از:آمار، آموزش ابتدایی، ادیان و مذهب‌ها، باستان شناسی، تاریخ، تاریخ اسلام، حقوق، خبرنگاری، دبیری الهیات و معارف اسلامی، دبیری تاریخ، آموزش تربیت بدنی، جغرافیا، دبیری جغرافیا، دبیری زبان و ادبیات عربی، دبیری علوم اجتماعی، ارتباط ها عمومی، روزنامه نگاری، زبان و ادبیات ترکی آذری، زبان و ادبیات فارسی، زبان و ادبیات کردی، علوم ارتباطات اجتماعی، علوم تربیتی، مطالعات ارتباطی و فناوری اطلاعات، مطالعات خانواده، فقه و حقوق امامی، فلسفه، زبان شناسی، مترجمی زبان عربی، ایران شناسی، فرهنگ و معارف اسلامی، آموزش زبان و ادبیات فارسی، پژوهشگری اجتماعی، تعاون و رفاه اجتماعی، مردم شناسی.

 

 

 


بازارکار کدام رشته دانشگاهی رونق دارااست؟

در‌این قسمت درباره با بازار کار و آینده شغلی تعدادی از رشته های دانشگاهی پر رونق توضیحاتی داده میگردد. رشته حسابداري با 5. 9 درصد دانشجو همچنان كه نام پرجمعيت‌ترين رشته دانشگاهي كشور را به خویش تخصیص داده، فارغ‌التحصيلان اين رشته را نيز بايد از خوش‌اقبال‌ترين جويندگان بازار كار دانست. همچنين مهندسي كامپيوتر و مديريت در حالي در رتبه هاي بعدي قرار مي‌گيرد كه فارغ‌التحصيلان اين دو رشته آخر و عاقبت كاملا متفاوتي را پيدا مي كنند در حالي كه فارغ التحصيلان رشته مديريت امروز جايگاه مطلوبي در بازار كار ندارند البته براي مهندسان كامپيوتر بازار كار به شيوه مناسب و با افقي پر‌نور وجود داراست.

 

 

 

 


نتیجه گیری

 در صورتی در گزینش رشته مورد نظرتان به سه فاکتور: علاقه مند بودن به رشته انتخابی، داشتن استعداد در مورد رشته تحصیلی خویش ، داشتن بازار کاری مطلوب دقت داشته باشید دیگر نگران آینده شغلی و درآمدی خویش نخواهید بود. درضمن رشته های که در کالج پرمتقاضی می باشند و از بازار کار خوبی برخوردارند طبیعتا رقابت برای ورود به‌این رشته ها سخت و دشوار میباشد.



:: بازدید از این مطلب : 176
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد

 

 

 

 

 

داوطلبان برای انتخاب رشته خود نیاز به آشنایی با رشته های دانشگاهی دارند تا بتوانند هم در طول تحصیل انگیزه لازم برای یاد گرفتن موضوعات و درس های مختلف آن رشته تحصیلی داشته باشند و هم بتوانند بعد از فارغ التحصیلی بازار کار متناسب با آن رشته را پیدا کرده و بتوانند خود را با محیط کاری آن رشته وفق دهند. شاید بتوان معیار موفقیت در انتخاب رشته دانشگاهی را دو نکته خلاصه نمود. اولین معیار داشتن انگیزه لازم در طول تحصیل در رشته انتخابی و دومین معیار داشتن بازار کار مناسب در رشته انتخاب شده بعد از فارغ التحصیلی است.

 

 

 

اهمیت معرفی رشته های دانشگاهی به فرد داوطلب چه می باشد؟

 می بایست خدمت شما دوستان عزیز داوطلب عرض کنیم که معیارها و ملاک های موردنیاز برای گزینش  و معرفی رشته های دانشگاهی را می توان در دو مورد بسیار اساسی خلاصه کرد. از بین این معیارها و ملاک های اساسی می توان از داشتن پشتکار، عزم و انگیزه موردنیاز در طول مدت علم آموزی در دانش گاه و مورد دیگر بازار کار رشته دانشگاهی انتخابی بعداز اتمام زمان علم آموزی در کالج و علم آموختگی میباشد. در شرایطی‌که که هر شخص داوطلب در جستجوی گزینش رشته تحصیلی باشد که‌این دو ملاک و معیار اصلی را یک جا داشته باشد به مراتب بایستی دور اندیشی و آشنایی کافی را درباره با گونه های رشته های دانشگاهی بدست آورد.

 

 

 

شناخت با رشته های تحصیلی چگونه صورت می گیرد؟

 در گزینش صحیح، بایستی خصوصیت های علم آموز مثلا واحد سنجش بهره هوشی، نمرات تحصیلی، نقاط ضعف و قوت در دروس گوناگون، استعداد و واحد سنجش علاقه مندی مورد بررسی قرار بگیرد. در شرایطی‌که علم آموز بتواند رشته ای را تعیین نماید که با توان ها و علاقه هایش منطبق داشته باشد  وبا معرفی رشته های تحصیلی تا حد متعددی توانسته در مسیری گام بردارد که به موفقیت ختم می‌گردد. میزان علاقه مندی هر قدر در رشته انتخابی بیشتر باشد سبب تلاش و عملکرد بیشتر برای رسیدن به هدف می گردد.

 

 

 


اهمیت اطلاع از پردرآمدترین رشته تحصیلی دنیا چه میباشد؟

مثلا معیارهای اصلی اکثری از اشخاص مایل به ادامه علم آموزی در دانش کده های خارج از کشور بحث حقوق و مزایای عایدی از اشتغال در حوزه رشته دانشگاهی میباشد. اینجاست که می شود به نقش پرررنگ کسب آشنایی داوطلب در آشنایی پر درآمدترین رشته های تحصیلی دنیا در اشکال مجموعه های آزمایشی برای مثال گروه ریاضی، انسانی و یا این که علوم تجربی پی برد. فعلا و با اعتنا به سرایت ویروس کشنده و مهلک ویروس کرونا شاهد بهم ریختن وضع و اوضاع اقتصادی در سرتاسر جهان هستیم. از این رو، اکنون داوطلبان کنکور سراسری در پی بهترین و پردرآمدترین رشته های تحصیلی دنیا  میباشند. آشنایی پر درآمدترین رشته های تحصیلی دنیا میتواند کمک خوبی بدین قبیل از داوطلبان باشد و آن‌ها‌را به سمت داشتن آینده ای درخشان و عالی هدایت نماید. به خصوص در‌حالتی که اراده خویش را برای ادامه علم آموزی در رشته های ارائه گردیده در دانش کده های بیرون از ایران جزم نموده اید به مراتب نیاز جدی به کسب اطلاعاتی درباره با پر درآمدترین و در عین اکنون با کلاس ترین رشته های دانشگاهی دارید.

 

 

 


حرفه‌های پولساز بازار کار جهان کدامند؟

 اینکه چه رشته‌ای برای علم آموزی در دانش کده میتواند درآمدهای آتی را ارتقاء دهد، تصمیم بزرگی به لحاظ میرسد. درین در میان می‌توان شکاف درآمد پنج‌سال بعداز فارغ‌التحصیلی در میان علم‌آموزانی را که بیشترین و کمترین حقوق و دستمزد را دارا هستند، گزینه ارزیابی قرار بخشید. به عنوان مثال فارغ‌التحصیلان پزشکی و دندانپزشکی به‌طور میانگین به ۴۶‌هزار و ۷۰۰ پوند دست پیدا می‌نمایند، درحالی ‌که عده ای که رشته آن‌ها اقتصاد بوده، ۴۰هزار پوند به دست می آورند. این ارقام دوبرابر حقوق و دستمزد میانگین فارغ‌التحصیلان هنرهای خلاق (۲۰‌هزار و۱۰۰ پوند)، کشاورزی (۲۲‌هزار پوند) و ارتباطات جمعی (۲۲‌هزار و ۳۰۰ پوند) میباشد. ولی این شکاف درآمد در بعضا موارد بزرگتر میگردد،‌ هنگامی که کالج معتبرتر و نمرات دانشجو یان نسبت به یکدیگر مختلف‌‎تر یا این که فراتر باشد. با این وجود یکی نشریه‌های انگلیسی زبان، فهرستی از پولسازترین شغل ها دنیا را در ‌سال میلادی جدید منتشر کرد که در صدر آن رشته‌های مدیریت، علوم ارتباطات، علوم کامپیوتر، طراحی و گرافیک، مهندسی نفت و مهندسی مکانیک جا خوش کرده‌اند.

 

 

 


شغل های پردرآمد

پردرآمدترین کارهای دنیا در سال 2020 به ترتیب عبارتند از:

: 1. پزشکی 2. داروسازی 3. توسعه و گسترش دهنده نرم افزار 4. صنعت گردشگری 5. خلبان 6. مشاوران شرکت ها 7. حوزه رباتیک 8. مدیران فناوری داده ها 9. متخصص اسکرام 10. مهندس نفت 11. مدیریت تحلیل و برنامه ریزی مالی 12. مدیران کارخانه 13. مدیریت فروش 14. معمار سیستم 15. پرستاری 16. مهندسی اپلیکیشن 17. فریلنسر 18. ری اکت



:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 مهر 1399 | نظرات ()